Ι. Χατζηθεοδοσίου στο inco21: “Aναγκαία η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα”

Για 14η χρονιά διεξάγεται το συνέδριο – θεσμός Insurance Conference, μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του ΕΕΑ και πρόεδρος και CEO της Μega Brokers AE μίλησε στο συνέδριο και κατά την έναρξη της ομιλίας του, κάλεσε όλους μας “να αντιληφθούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν”.

Για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει το Επιμελητήριο καθ᾽όλη τη διάρκεια της πανδημίας, ο κ. Xατζηθεοδοσίου είπε πως “βάζουμε τη βάση για μια καλύτερη συνέχεια για τα μέλη μας. Ως ασφαλιστικός κλάδος μπαίνουμε σε μια ανοδική τροχιά. Έχουμε ανάγκη από σύγχρονα εργαλεία, έξυπνες παροχές και προτάσεις”.

Με αφορμή την έλευση της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης ο πρόεδρος του ΕΕΑ τόνισε την ανάγκη για “προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Στην 4η βιομηχανική επανάσταση είναι αναγκαία η χρήση νέων τεχνολογικών εργαλείων. Οφείλουμε να ανέβουμε επίπεδο, προσφέροντας ποιοτικότερες υπηρεσίες. Είναι αναγκαία η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα. Το EEA στο πλαίσιο αυτό, ψηφιοποίησε όλες τις υπηρεσίες του. Προσφέρουμε προγράμματα, διοργανώνουμε ψηφιακές συναντήσεις, στηρίζουμε το e-learning”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*