Η MetLife Ελλάδας στηρίζει την καινοτομία και τη νέα γενιά!

Η MetLife, συνεπής στη δέσμευσή της απέναντι στην ελληνική κοινωνία και στη νέα γενιά, υποστήριξε φέτος για 8η συνεχή χρονιά ως Χορηγός τον Εθνικό Φοιτητικό Διαγωνισμό «JA Start Up 2021», που υλοποίησε το Junior Achievement Greece.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι 10 Καλύτερες Ελληνικές Φοιτητικές «Start Up» που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος «JA Start Up» παρουσίασαν τις επιχειρηματικές ιδέες τους και αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου, κ. Κυριάκος Αποστολίδης.

Απονέμοντας ένα από τα βραβεία του διαγωνισμού, η κ. Θάλεια Αγγελίδη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της MetLife Ελλάδος, τόνισε μεταξύ άλλων: Στη MetLife έχουμε θέσει τον άνθρωπο στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της αποστολής μας. Καμία εταιρία και καμία χώρα δεν μπορεί να τα καταφέρει αν δεν επενδύει στο μεγαλύτερο της κεφάλαιο και αυτό δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους της και ειδικά τους νέους. Αυτή είναι η πιο σημαντική κινητήριος δύναμη, που θα μας οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Γι’ αυτό και εμείς, ως μέρος αυτής εδώ της κοινωνίας, επιμένουμε να επενδύουμε στη δημιουργικότητα και το πάθος των νέων μας σε κάθε κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Για τη MetLife, η υποστήριξή μας στο θεσμό αυτό και στη νεανική επιχειρηματικότητα γενικότερα, δεν είναι απλώς μία χορηγία, αλλά μία μακροπρόθεσμη δέσμευσή από πλευράς μας, να βοηθήσουμε τη νέα γενιά να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον.»

Η MetLife υποστηρίζει συστηματικά τα τελευταία οκτώ χρόνια τη διοργάνωση των φοιτητικών και μαθητικών διαγωνισμών του Junior Achievement Greece, τόσο μέσω χορηγιών όσο και με τη συμμετοχή εθελοντών στελεχών της, οι οποίοι παρέχουν στις ομάδες καθοδήγηση και mentoring. Μέχρι σήμερα, στο πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει εθελοντικά περισσότερα από 430 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της MetLife, οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει και καθοδηγήσει περισσότερους από 4.500 μαθητές και φοιτητές.

Οι δράσεις της MetLife για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Life Changer, που υλοποιεί η εταιρία στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική,  με την υποστήριξη του MetLife Foundation και σε συνεργασία με τον οργανισμό Junior Achievement Worldwide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*