Deloitte Academy: Νέος κύκλος σεμιναρίων επαγγελματικής επιμόρφωσης

Μια μαθησιακή εμπειρία που συνδέει την επαγγελματική επιμόρφωση με τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς.

Ένας νέος εμπλουτισμένος κύκλος σεμιναρίων επαγγελματικής επιμόρφωσης που εστιάζει σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τα στελέχη  ξεκίνησε από τη Deloitte Academy.

Η Deloitte Academy, με παρουσία στην αγορά από το 2011, σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει και να καθοδηγεί την επαγγελματική πορεία και την εξέλιξη στελεχών, μέσω μιας ευέλικτης και πρακτικής εκπαιδευτικής εμπειρίας, που τα βοηθά να αναπτύσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, ενώ συγχρόνως τους συνδέει με κορυφαία στελέχη της αγοράς.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πλέον διαδικτυακά και συνδυάζουν την πρακτική εκπαιδευτική εμπειρία με τις σύγχρονες τεχνικές μάθησης, ενώ όλοι οι εισηγητές διαθέτουν εκτενή εμπειρία στον τομέα τους και κατανοούν πλήρως τις επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα στελέχη στο πολύπλοκο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον.

Ο νέος κύκλος των σεμιναρίων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών θεμάτων που εστιάζουν σε:

  • Λογιστική
  • Φορολογία
  • Χρηματοοικονομική
  • Δίκαιο
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διαχείριση Εταιρικού Κινδύνου
  • Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων

Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου εκπαιδευτικών μαθημάτων και σεμιναρίων, η επικεφαλής του προγράμματος της Deloitte Academy, Ευτυχία Πηλίγκου ανέφερε: «Οι συνεχείς αλλαγές στο ρυθμιστικό περιβάλλον, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και η παγκοσμιοποίηση είναι οι νέες σταθερές στον κόσμο των επιχειρήσεων διαμορφώνοντας ένα δυναμικό περιβάλλον που απαιτεί ετοιμότητα και ευελιξία. Η νέα σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων και σεμιναρίων που σχεδιάστηκε ανταποκρίνεται πλήρως στην ανάγκη συνεχούς βελτίωσης, συμπλήρωσης και αναβάθμισης των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των επαγγελματιών για την προσαρμογή τους στο ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον».

Το επόμενο σεμινάριο της Deloitte Academy έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου και έχει θέμα «Βασικές αρχές Κυβερνοασφάλειας στην καθημερινότητά μας». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα σεμινάρια, επισκεφθείτε τη σελίδα της Deloitte Academy στον ακόλουθο σύνδεσμο: Deloitte Academy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*