CSR HELLAS – Interamerican: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη Γυναίκα

«Η συμβολή της Γυναίκας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης: Η σημασία του Στόχου 5», με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί θέμα εκδήλωσης που διοργανώνουν την Πέμπτη 4 Μαρτίου (4 – 5:30 μ.μ.), το CSR HELLAS και η INTERAMERICAN.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι εργασίες στο πλαίσιο του 5ου κύκλου του Φοιτητικού Διαγωνισμού «Νίκος Αναλυτής», που είχε θέμα τον Στόχο 5 και την ισότητα των φύλων στο χώρο εργασίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια, Γιάννης Καντώρος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου INTERAMERICAN), Ιουλία Τσέτη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της UNI-PHARMA PHARMACEUTICAL LABORATORIES S.A., πρόεδρος Δ.Σ. GLOBAL COMPACT NETWORK HELLAS), Στέλλα Κάσδαγλη δημοσιογράφος και ιδρύτρια του οργανισμού Women on Top, Γιάννα Ματθαίου ιδρύτρια του Anassa Organics και Μαρία Αλεξίου πρόεδρος Δ.Σ. CSR HELLAS, μέλος Δ.Σ. CSR Europe, σύμβουλος διοίκησης Εταιρικής Ευθύνης και Βιωσιμότητας, όμιλος ΤΙΤΑΝ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*