Πρόσω ολοταχώς ο ΠΣΣΑΣ

της Ελενας Ερμείδου

Πλώρη για να’ κατακτήσει τα πέλαγα έβαλε ο ΠΣΣΑΣ.

Με συντονισμένες προσπάθειες και σημαντικές προωτοβουλίες για την διεξαγωγή του 8ου συνεδρίου σε συνεργασία με την  GAMA Global Hellas στοχεύει να δώσει στα μέλη του και σε όσους παρακολουθήσουν στο συνέδριο μία διαφορετική προσέγγιση στο τρόπου που γίνεται η επαγγελματική εκπαίδευση.

Ο κλάδος της ασφαλιστικής διαμοσολάβησης αποζητά κάτι το ιδιαίτερο και διαφορετικό, πολλώ δε μάλλον τις ημέρες αυτές που δεν είναι εύκολη η δια ζώσης προσέγγιση. Ο ΠΣΣΑΣ διάλεξε διεθνείς ομιλητές  στο συνέδριο του για να προσδώσει ένα διαφορετικό τόνο στην εγχώρια αγορά, αλλά και πολλή ποιότητα που έχει ανάγκη.

Το θέμα που πραγματεύεται, έχει τίτλο «The DNA of KNOWLEDGE». Πολλα έχουμε ακούσει για αυτό, νομίζω πιο πολλά θα μάθουμε όταν το παρακολουθήσουμεμ καθώς οι ομιλητές θα απαντήσουν σε επίκαιρα ερωτήματα και θα δώσουν την ‘γραμμή’ των νέων τάσεων στην αγορά που έχουμε ανάγκη να μάθουμε. Σίγουρα θα ακούσουμε κάτι διαφορετικό μια και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει κανέναν στην αγορά να μιλάει για τις νέες τάσεις.

Βασικός στόχος της  GAMA,  η παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης παγκοσμίου εμβέλειας και εγνωσμένου κύρους μαζί με γνωστικά μέσα, πόρους και εργαλεία σε συνδυασμό με ερευνητικά δεδομένα τα οποία προσφέρει στα μέλη. Η GAMA, ας μην ξεχνάμε προσφέρει μοναδικές ευαιρίες δικτύωσης  και αποκλειστικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Την περυσινή  Γενική Συνέλευση του 2020 έκλεισε ο Πρόεδρος Ιωάννης Τοζακίδης  τονίζοντας τα σημαντικά οφέλη και τις παροχές που θα έχουν τα μέλη του ΠΣΣΑΣ, ξεκινώντας από το 2021. Αξίζει λοιπόν τώρα που μπήκαμε στο 2021 να δούμε τα οφέλη με μία διαφορετική οπτική

Συντονιστές, ασφαλιστές, ασφαλιστικές θα πρέπει να δώσουν το παρόν για να στηρίζουν όχι μόνο την πρωτοβουλια και την προσπάθεια που γίνεται αλλά και το επάγγελμα και την θέση τους.

Στις 4 και 5 Μαρτίου το ετήσιο συμβάν.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*