Eurolife FFH και ethelon γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με την εταιρεία να είναι ο αποκλειστικός χορηγός των ethelon Days 

Η Eurolife FFH και η ethelon γιορτάζουν και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, διοργανώνοντας από κοινού μια ξεχωριστή δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι αποκλειστικός χορηγός των ethelon Days, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της και της συνεργασίας της με την ethelon. Η φετινή διοργάνωση, με τίτλο Ctrl+Alt+V (Volunteer / Virtual), θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Δεκεμβρίου και είναι αφιερωμένη στον εθελοντισμό και τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς. 

Με δεδομένη την τρέχουσα συγκυρία, η θεματολογία των ethelon Days θα επικεντρωθεί στην επόμενη ημέρα για την εθελοντική δραστηριότητα στη χώρα και το πώς μπορούν άνθρωποι και οργανισμοί να υιοθετήσουν πιο ευέλικτα σχήματα, συνεχίζοντας να προσφέρουν στην κοινωνία και σε όσους έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Παράλληλα, θα συζητηθούν εναλλακτικοί τρόποι για την υλοποίηση εθελοντικών δράσεων, ειδικά σε online περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια των ethelon Days θα πραγματοποιηθούν workshops, virtual δραστηριότητες και ομιλίες, με έμφαση στις νέες προκλήσεις και τις ευκαιρίες που έχουν πλέον δημιουργηθεί. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σημαντικές πρωτοβουλίες που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά, καθώς και να ενημερωθούν για θέματα βιωσιμότητας, στρατηγικής και θετικών αλλαγών για την κοινωνία. Το πρόγραμμα των ethelon Days είναι χωρισμένο σε τέσσερις θεματικές ενότητες:

  • Alt + Enter: πρωτοβουλίες και έργα της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης
  • Ctrl + F5: η έννοια του sustainability στα δεδομένα της σημερινής πραγματικότητας
  • Alt + Tab: η νέα virtual καθημερινότητα, τα εμπόδια και οι ευκαιρίες που δημιουργεί
  • Alt + Shift: οι αλλαγές στην εταιρική κουλτούρα, οι πρακτικές και ένας νέος τρόπος επικοινωνίας

Η Eurolife FFH συνεργάζεται σταθερά με την ethelon, με σκοπό την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού και την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Η εταιρεία έχει δεσμευθεί να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων, δίνοντας αξία σε ό,τι είναι σημαντικό για τη ζωή τους και ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*