groupama, logo, λογότυπο

Groupama: Στον αέρα η νέα διαφημιστική της καμπάνια

Η επικοινωνιακή καμπάνια της Groupama Ασφαλιστικής  με βασικό μήνυμα “Αυτό θα πει Σίγουρα δίπλα σας” εμπλουτίζεται με τέσσερα νέα διαφημιστικά spots τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τηλεοπτικά και διαδικτυακά από σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. 

Σύντομες σε διάρκεια, οι τέσσερις ταινίες αναδεικνύουν την εταιρική υπόσχεση «Σίγουρα δίπλα σας» με μοντέρνο, άμεσο και διακριτό τρόπο, σφραγίζοντας το πλήρες φάσμα των σύγχρονων καλύψεων της Groupama Ασφαλιστικής για την Υγεία, το Σπίτι, το Αυτοκίνητο, υπογραμμίζοντας παράλληλα το κύρος της ελληνικής θυγατρικής εταιρείας, ως μέλος του Γαλλικού Ομίλου Groupama. Υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της διαφημιστικής εταιρείας Trabaho Ltd, προτρέποντας το κοινό να ανακαλύψει περισσότερα για τις ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις της εταιρείας. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος, ανέφερε: «Σε όλες μας τις επικοινωνιακές πρωτοβουλίες επιζητούμε τη δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την αμεσότητα. Στη νέα μας καμπάνια, επικεντρωνόμαστε στην ευελιξία, τη διαφάνεια και την απλότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας – στοιχεία που αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες μας, στη πρωτοφανή συγκυρία που όλοι βιώνουμε. Έτσι, η κεντρική, διαχρονική στρατηγική μας κατεύθυνση, το «Σίγουρα δίπλα σας», αποκτά ακόμα ισχυρότερη υπόσταση, υποστηριζόμενη από μια διαφημιστική γλώσσα που προβάλλει εύγλωττα τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας και το άμεσο όφελος που προκύπτει απ’ αυτές.»

Η Groupama Ασφαλιστική επενδύει σταθερά στον τομέα της επικοινωνίας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα που παρέχει, τα οποία για δεκαετίες την κατατάσσουν στις κορυφαίες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*