Λ. Σίδερης, Eurolife FFH: Η ομαδική ασφάλιση στον τουριστικό κλάδο πιο αναγκαία από ποτέ

Μία σύντομη, αλλά περιεκτική τοποθέτηση, στο πλαίσιο της 6ης απονομής των Greek Hospitality Awards, μέσα από την πλατφόρμα LiveOn, έκανε ο κ. Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων, Ομαδικών Ασφαλίσεων και Affinities, Eurolife FFH.

“Πιστεύουμε ότι ο επιχειρηματίας που υπηρετεί τον τουρισμό, έναν βασικό πυλώνα της οικονομίας, μπορεί να θωρακιστεί απέναντι σε όλους τους κινδύνους” τόνισε.

Ο κ. Σίδερης ανέλυσε τα οφέλη της ασφάλισης περιουσίας, στην οποία περιλαμβάνοντα λύσεις π.χ. Για καιρικά φαινόμενα, κλοπές, θραύσεις κτλ, την ανάδειξη της ασφάλισης για απώλεια εισοδήματος, την σημαντικότητα της κάλυψης αστικής ευθύνης, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό κεφάλαιο μιας επιχείρησης είναι οι εργαζόμενοι και γι αυτόν τον λόγο η παροχή ομαδικής ασφάλισης είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

“Τα ομαδικά προγράμματα προάγουν και αναβαθμίζουν τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης, με την Eurolife FFH να σχεδιάζει συνεχώς προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης, διαγνωνιστικών εξετάσεων και επισκέψεων σε γιατρούς και υπηρεσίες, δίνοντας πάντα βάρος στις καλύτερες δυνατές προσφερόμενες υπηρεσίες και παροχές, υπηρετώντας την διαφάνεια”.

Κλείνοντας τόνισε: Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη. 365 μέρες τον χρόνο. Με την ισχυρή κεφαλαιακή δράση μας, παραμένουμε προσηλωμένοι στην εύρεση λύσεων που εξυπηρετούν τον ασφαλισμένο μας.

Πηγή: banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*