“Άστο πάνω μας” – η νέα καμπάνια του Insurancemarket.gr

Το insurancemarket.gr, λανσάρει τη νέα του διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Αντώνη Κρόμπα στο ρόλο του συμβούλου σύγκρισης & slogan το «Άστο πάνω μας».

Δοσμένη με χιουμοριστική διάθεση, στόχος της καμπάνιας είναι να απαντήσει στις βασικές ανησυχίες των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με την ασφάλισή τους, με τρόπο εύκολο και κατανοητό. Ο χαρακτήρας, χρησιμοποιώντας αληθινά (βάσει έρευνας) προβλήματα των Ελλήνων ασφαλιζομένων, τους δίνει έξυπνες λύσεις και συμβουλές για να επιλέξουν το καλύτερο για αυτούς συγκρίνοντας την αγορά και τους προτρέπει να τα διεκδικήσουν όλα στην ασφάλισή τους χωρίς συμβιβασμούς!

Στόχος εξάλλου του insurancemarket μέσω αυτής της καμπάνιας, είναι από να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο η καλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων αλλά πραγματικά ο #1 τρόπος ασφάλισης στην Ελλάδα καθώς προσφέρει κορυφαία 24ωρη εξυπηρέτηση, έμπειρο τμήμα ζημιών, εγγύηση χαμηλότερης τιμής, μοναδικές παροχές όπως δωρεάν εξωδικαστικό συμβιβασμό & best price alert στην ανανέωση, άμεση ηλεκτρονική αποστολή του συμβολαίου και πολλά άλλα.

O Διευθυντής Marketing & Στρατηγικής, Στέφανος Φαλκονάκης, λέει σχετικά: «Υποδεχόμαστε έναν νέο χαρακτήρα, ο οποίος μέσα από το χιούμορ του και τις έξυπνες ατάκες του θα βοηθήσει τους Έλληνες καταναλωτές να τολμήσουν να εξερευνήσουν την ασφάλεια τους online και να βγουν κερδισμένοι τόσο σε επίπεδο τιμής όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης»

Ο Αντώνης Κρόμπας γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη και είναι ηθοποιός. Πρώτη του θεατρική δουλειά ήτανε την περίοδο 1999-2000 όταν συμμετείχε στην παράσταση ”Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο..” στο θέατρο Βέμπο σε σκηνοθεσία Στ. Φασουλή  με τον Γιάννη Μπέζο τον Πέτρο Φιλιππίδη κ.α. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στο ”και πάλι φίλοι” της ομάδας ”Ντόρτια” σε σκηνοθεσία Ιεροκλή Μηχαηλίδη. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Reservoir dogs (2018), Αξύριστα πηγούνια (2019), Μάνα θα πάω στο Hollywood (2016), Εκείνος & Εκείνος (2019), Μισά-Μισά (2020). Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές συμπεριλαμβανομένων “Λούφα και παραλλαγή (2006)”, στην κωμική σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου “Μαύρα μεσάνυχτα (2008)” ως Στάκας, στους “Συμμαθητές (2014)” ως Λευτέρης “Freedom” Λουκάτος και στη σειρά μην Ψαρώνεις (2019).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*