Mοριακό τεστ Covid χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, αναβαθμίζοντας συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με στόχο τη μεγιστοποίηση των μέτρων ασφαλείας κατά τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον νεό κορωνοϊό, προχωρά στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας «Drive-Through COVID-19 TEST».

Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε λιγότερο από 10 λεπτά, εύκολα, γρήγορα, άνετα και με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το αυτοκίνητό τους. Οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται καθημερινά 17:00-21:00 και μόνο κατόπιν ραντεβού.

Το κόστος του τεστ μέσω της υπηρεσίας Drive-Through COVID-19 ανέρχεται στα 95 €.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και σύντομη και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

• Οι ενδιαφερόμενοι κλείνουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά στο 210 6416800- 801 (Δευτ. – Παρ. 8:00-16:00) ή ηλεκτρονικά, πατώντας στο LINK και συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στην ειδική φόρμα.

• Οδηγούν με το αυτοκίνητο τους προς την είσοδο της Ευρωκλινικής Αθηνών (Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Δ. Σούτσου), και ακολουθούν ειδική σήμανση, η οποία θα τους οδηγεί μέχρι τον ειδικά σημασμένο χώρο, στον οποίο πραγματοποιείται η δειγματοληψία

• Πριν τη λήψη δείγματος πραγματοποιείται ταυτοποίηση των στοιχείων τους με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

• Το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας λαμβάνει ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, χωρίς να χρειαστεί ο ενδιαφέρομενος να εξέλθει από το αυτοκίνητό του.

• Η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο ανέπαφα σε μηχάνημα POS, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο την υγεία των ασθενών και τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον COVID-19.

• Τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ, καθώς και η απόδειξη πληρωμής αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail που έχουν δηλώσει οι ενδιαφερόμενοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*