Προγράμματα για τον ασφαλιστικό χώρο από την Profia

 Η Profia δημιουργήθηκε το 2005 και διαθέτει τα ακόλουθα προϊόντα:

1. Profia Τιμολόγηση: Αποτελεί εφαρμογή για την τιμολόγηση χρηματασφαλιστικών προϊόντων και παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης τιμολόγησης πολλών εταιριών και κλάδων, που καθιστούν δυνατό ένα από τα δυσκολότερα εγχειρήματα του σημερινού πολύπλοκου χρηματασφαλιστικού χώρου, την Συγκριτική τιμολόγηση. Δυνατότητα επιλογής προϊόντων μέσα από εκτυπωτικά με συγκριτικούς πίνακες ασφαλίστρων / καλύψεων / πακέτων και αναλυτικούς πίνακες περιγραφών καλύψεων. Οι κλάδοι οι οποίοι υποστηρίζει η εφαρμογή είναι: αυτοκινήτου, ζωής, πυρός, αστικής, ευθύνης σκαφών, νομική προστασία και δάνεια 

2. Profia Τιμολόγηση Online: Το προϊόν αυτό δίνει στο συνεργάτη την επιλογή να εργαστεί όπου και αν βρίσκεται. Η νέα online έκδοση της εφαρμογής «Profia Τιμολόγηση» διατηρεί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία καθιέρωσαν τη local εφαρμογή της εταιρίας ως ένα απαραίτητο εργαλείο του σύγχρονου χρηματοασφαλιστικού επαγγελματία .

3. Web Manager: To Web Manager είναι η νέα υπηρεσία της Profia στα πλαίσια της σύγχρονης και ευέλικτης προβολής του επαγγελματία χρηματοοικονομικού συμβούλου στο διαδικτυακό χώρο. Επιλέγεται μια από τις προσχεδιασμένες πρότυπες ιστοσελίδες και με την εφαρμογή που παρέχεται ο ενδιαφερόμενος μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας του. 

4. Profia Back Office & Profia Back Office Business: Πλήρης υποστήριξη χαρτοφυλακίου & δικτύου πωλήσεων