Δ. Φαραντούρης: Στόχος τα 5 εκατ. ευρώ παραγωγή το 2016

[starbox]

O Δημήτρης Φαραντούρης από τα γνωστότερα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς  έκλεισε την πρώτη χρήση στην νέα του προσωπική πρακτορειακή εταιρεία , δίνοντας μία αισιόδοξη και δυναμική προοπτική τόσο για την εταιρεία του όσο και για την ευρύτερη ασφαλιστική αγορά.  «Η πρώτη χρήση μας ουσιαστικά μας έβαλε σε μία νέα φάση ανάπτυξης. Έχουμε ήδη 90 στελέχη αποκλειστικής συνεργασίας , ιδιαίτερα μορφωμένους ανθρώπους  και μέχρι το Πάσχα θα έχουμε φτάσει τα 100 στελέχη.  Με την ίδρυση της εταιρείας μπήκαμε στη φάση να μάθουμε όλες τις εταιρείες και τα προϊόντα τους και να κλείσουν συμβάσεις με πολλές εταιρείες.  Ο πρώτος χρόνος έκλεισε με 2,5 εκατ. ευρώ παραγωγή ενώ ο στόχος για το δεύτερο χρόνο έχει ανέβει στα 5 εκατ. ευρώ γεγονός που θα μας κατατάξει στα ‘μεγάλα’ πρακτορειακά συγκροτήματα. Η ασφαλιστική αγορά χρειάζεται πολύ δουλειά για να αναπτυχθεί σε βάθος και με ποιοτικές προδιαγραφές μας λέει ο Δημήτρης Φαραντούρης, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Farantouris Financial Advisors.

.  Στην παρούσα φάση όσοι έχουν γνώσεις , δεν έχουν αντοχές για να κυνηγήσουν τις πωλήσεις.  Εμείς έχουμε και τις γνώσεις και τις αντοχές και θα χάσουμε μόνο από τον ‘κακό μας εαυτό’.» Ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Farantouris Financial Advisors είναι η Generali, Eurolife, Prime και Eυρωπαική Πίστη.   Ταυτόχρονα έχει εγκαταστήσει το μηχανογραφικό σύστημα Profia.

Σε ότι αφορά τους συνεργάτες της  εταιρείας ο  Δημήτρης Φαραντούρης λέει: « Στόχος μας είναι να εξελίξει το ταλέντο του και τις γνώσεις του αναζητώντας τα καλύτερα προγράμματα που μπορούν να ικανοποιήσουν τον πελάτη τους μέσα απ’ όλες τις εταιρείες.  Ας μην κρυβόμαστε, λέει ο κ. Φαραντούρης.

Η αγορά έχει ανοίξει και δουλεύουν όλοι πλέον με όλους».   Αναφερόμενος στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ασφαλιστική αγορά   δηλώνει στο I.W ότι αναμένει μεγάλα ξεκαθαρίσματα στους Διαμεσολαβούντες, θεωρώντας ότι η επαναπιστοποίηση λειτουργεί θετικά για την ανάπτυξη του κλάδου. Θα υπάρξουν «συμμαχίες» που θα δημιουργήσουν ισχυρά σχήματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν με επαγγελματισμό.  Όσοι δεν θέλουν ή δεν καταφέρουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εποχής , θα εξαφανιστούν.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*