Τιμητική Διάκριση της βραδιάς δόθηκε στον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, (φώτο: Γ. Στουρνάρας, Διοικητής ΤτΕ, Χ. Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης, Κων/νος Ουζούνης Γενικός Δ/ντης της Ethos Media)

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., στο 13ο Insurance Conference

Μεταξύ των εκλεκτών ομιλητών του 13ου Insurance Conference θα είναι και ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α..

Θα τοποθετηθεί στην εταιρική Παρουσίαση με τίτλο: «Πανδημία Covid-19: Κίνδυνοι, προσχήματα και λύσεις».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 9 & την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS.
Ο κ. Γεωργακόπουλος είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη. Έχει σπουδάσει νομικά και οικονομικά στο Πάντειο και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο Marketing και τις πωλήσεις. Επίσης είναι Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου των εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management & Alter Ego A.E., θυγατρικών της εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη.

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Προσαρμογή & ανάπτυξη – η νέα «κανονικότητα»
  • Στο επίκεντρο ο κλάδος υγείας
  • Τάσεις και προκλήσεις της covid-19 εποχής
  • Η νέα εποχή στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας πατώντας ΕΔΩ

Για μία ακόμη χρονιά, η συμμετοχή στο Insurance Conference για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές θα είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου ethosevents.euκαθώς επίσης και τα social media Facebook, LinkedIn, twitterκαι YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*