Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN: Έναν ολόκληρο χρόνο, με 1 click!

Εδώ και χρόνια, η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN βρίσκεται δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο, σε κάθε δρόμο στην Ελλάδα. Με 111 σημεία εξυπηρέτησης, 220 ιδιόκτητα οχήματα εξυπηρέτησης και 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, οι άνθρωποι της INTERAMERICAN δηλώνουν σίγουροι πως κάθε λεπτό μπορούν να φτάσουν κοντά σας, γρήγορα και αποτελεσματικά, όπου κι αν βρίσκεστε. Για κάθε ατύχημα, βλάβη του αυτοκινήτου, λάστιχο, πρόβλημα με τα καύσιμα ή με την μπαταρία, οι ασφαλισμένοι γνωρίζουν πως αρκεί να καλέσουν το 1158.

Πριν από έναν ήδη χρόνο, τις υπηρεσίες της INTERAMERICAN για το αυτοκίνητο ήρθε να πλαισιώσει, επιπλέον, η εφαρμογή Drive ON. Η εφαρμογή προσέφερε ακόμα περισσότερη ευκολία στην εξυπηρέτηση των οδηγών αλλά και τη δυνατότητα ενός νέου, digital και άμεσου τρόπου επικοινωνίας σε ένα κοινό που την προτιμά.
Η έρευνα ικανοποίησης που πραγματοποιήθηκε για το Drive ON επιβεβαιώνει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του. Οι άνθρωποι που το χρησιμοποίησαν δηλώνουν πολλοί ικανοποιημένοι από:
  • Τη δυνατότητα να καταχωρήσουν εύκολα τα αιτήματά τους
  • Τον αυτόματο εντοπισμό της θέσης του αυτοκινήτου τους μέσω GPS
  • Την ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης του αιτήματος των οδηγών
  • Τη δυνατότητα παρακολούθησης της θέσης του οχήματος της Οδικής Βοήθειας, ανά πάσα στιγμή, μέχρι να φτάσει στο ακινητοποιημένο όχημα.
To 96,1% των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το Drive ON δηλώνουν ότι θα το χρησιμοποιήσουν ξανά (Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών, Μάϊος 2020)

Ενδεικτικές περιπτώσεις που η χρήση του Drive ON είναι ευεργετική

Το Drive ON είναι μία μοναδική υπηρεσία, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για εσάς.
  • Ειδικά το καλοκαίρι, αν επιλέξετε να ταξιδέψετε εντός Ελλάδας αλλά και στην ημερήσια απόδραση στην παραλία, το Drive ON πρέπει να υπάρχει στο κινητό σας. Στο επαρχιακό δίκτυο ή σε μεγάλες λεωφόρους είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίζετε που ακριβώς βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή. Ακόμα περισσότερο, μετά τη δύση του ηλίου το Drive ON σας προσφέρει απόλυτη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι ξέρουμε που βρίσκεστε, ενώ εσείς παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο που βρισκόμαστε στην πορεία μας προς εσάς.
  • Αν είστε γονέας και βρίσκεστε στο αυτοκίνητο με ένα μωρό ή/ και παιδιά μεγαλύτερα σε ηλικία, η συνεννόηση με τη χρήση του Drive ON αποδεικνύεται πολύ ανακουφιστική. Μας ενημερώνετε μέσω του app με ένα κλικ, χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το αυτοκίνητό σας. Η αυτόματη ενημέρωση μέσω app θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ήρεμοι, χωρίς να χρειαστεί να μιλάτε παράλληλα στα παιδιά και στο τηλέφωνο.
  • Το Drive ON παραμένει εξαιρετικά χρήσιμο και κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων όπως καταιγίδες και χαλάζι, κατά τα οποία είναι το ενδεδειγμένο και το ασφαλές για εσάς να μείνετε μέσα στο αυτοκίνητό σας. Αντίστοιχα είναι πολύ χρήσιμο και στην περίπτωση που δε θέλετε να μας περιμένετε στο αυτοκίνητό σας, καθώς βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πότε  πλησιάζουμε στο ακινητοποιημένο σας όχημα.
Μάθετε κι εσείς πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την ασφάλεια και τις υπηρεσίες αυτοκινήτου της INTERAMERICAN. Μιλήστε σήμερα με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο
Κατεβάστε σήμερα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή Drive On από την INTERAMERICAN και κινηθείτε με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια! Διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS

drive-on-shots

Με πληροφορίες από interamerican.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*