Α. Γεωργιάδης-Κ. Μπακογιάννης σε εκδήλωση του ΕΕΑ για το νέο branding

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρουσιάζει την Τρίτη 30/6 και ώρα 19:00 την στρατηγική Branding και το νέο εμπορικό σήμα και λογότυπο της AGORA ATHENS-Πλάκα Μοναστηράκι.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κουγιουμτσής ενώ θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστεί η στρατηγική και το νέο Branding, εμπορικό σήμα και λογότυπο για την AGORA ATHENS -την Πλάκα και το Μοναστηράκι που είναι η συνέχεια του εκπονηθέντος στρατηγικού πλάνου που ξεκίνησε πριν από 8 μήνες το Ε.Ε.Α.  

Στόχος και όραμα είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της μεγαλύτερης τουριστικής αγοράς της Ελλάδος που την επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες.  Άξονες του στρατηγικού πλάνου η πλήρης ψηφιοποίηση της αγοράς με χρήση Artificial Intelligence & Augmented Reality, το Πολυκαναλικό Marketing (Omnichannel Marketing) τα προγράμματα Loyalty για την αύξηση της πιστότητας των πελατών αλλά και συνεχόμενη υποστήριξη με προβολή και διαφήμιση σε μεγάλα ελληνικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ της AGORA ATHENS καθώς και στις πύλες εισόδου της χώρας (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Λιμάνι Πειραιά, κλπ).

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πάντα πρωτοπόρο ακόμη και σε δύσκολους καιρούς με την συνεχόμενη αβεβαιότητα του κορονοϊού και τις οικονομικές δυσχέρειες που αυτή φέρνει, αναμορφώνει και τονώνει την αγορά Πλάκα-Μοναστηράκι (AGORA ATHENS), με άμεσο στόχο να αυξήσει την επισκεψιμότητα και την αγοραστική κίνηση και συνεπώς τον τζίρο των επιχειρηματιών της περιοχής του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας, δίνοντας παράλληλα σημαντική στήριξη στην απασχόληση.

Ταυτόχρονα, με την αρωγή της Πολιτείας, προχωρά σε μελέτες παρεμβάσεων τόσο στο δημόσιο χώρο (δάπεδα, φωτισμό, σκίαση, χώροι πρασίνου) όσο και στον ιδιωτικό χώρο με ανακαινίσεις στις όψεις όλων των καταστημάτων της περιοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming. Για να την παρακολουθήσετε:

https://www.youtube.com/embed/qVITvdFVrus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*