back to top
34.5 C
Athens
Σάββατο 5 Ιουλίου 2025

Kaspersky: Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 16 Ιουνίου και στόχος του είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε

  • «Tomorrow happens today»: Η Kaspersky δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να πετύχουν σε δύσκολες στιγμές με το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών 2020
  • Ο Eugene Kaspersky, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky, θα δώσει κεντρική ομιλία με θέμα «Από την ψηφιακή ασφάλεια στην ψηφιακή ανοσία».
  • Οι πελάτες θα μάθουν πώς να μεγιστοποιούν τις επιχειρηματικές επιστροφές ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Η παρούσα συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών σε κάθε τομέα. Η Kaspersky, ένας αξιόπιστος συνεργάτης με έναν ευέλικτο πρόγραμμα συνεργατών και MSPs και μια σειρά υπηρεσιών και καναλιών ψηφιακών συνεργατών, διοργανώνει διαδικτυακά το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών 2020 στις 16 Ιουνίου. Με ζωντανή κεντρική ομιλία από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Kaspersky, Eugene Kaspersky, και συζητήσεις από ανώτατα ηγετικά στελέχη της εταιρείας, το συνέδριο θα ενδυναμώσει τους συνεργάτες του καναλιού διανομής ώστε να επιτύχουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να μεγιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους αποδόσεις. Η ζωντανή αναμετάδοση θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε απευθείας με την Kaspersky. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών θα ακολουθήσουν και τοπικές εκδηλώσεις σε τοπικές γλώσσες.

- Advertisement -

Ο Eugene Kaspersky θα ξεκινήσει με μια κεντρική ομιλία για τη μετάβαση του κλάδου «από την ψηφιακή ασφάλεια στην ψηφιακή ανοσία». Θα συμμετάσχει ζωντανά, θα μιλήσει προσωπικά με τους πελάτες και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Chris Connell, Deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, μαζί με τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της Kaspersky, θα ενημερώσουν τους πελάτες για την επιχείρηση τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα τους προσφέρουν βασικές πληροφορίες για το πώς να μεγιστοποιήσουν τις συνεργασίες τους. Στους ειδικούς περιλαμβάνονται:

  • Ο Alexander Moiseev, Chief Business Officer, ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με τη στρατηγική της επιχείρησης.
  • Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network, η οποία θα συζητήσεις για συνεργασίες.
  • Ο Vicente Diaz, Deputy Head of the Global Research and Analysis Team (GReAT), ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με το τοπίο των επιχειρηματικών απειλών.

Όποια κι αν είναι η εξειδίκευσή τους – είτε πρόκειται για μεγάλες, μικρομεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις – οι συνεργάτες θα αποκτήσουν πολλά εργαλεία και τεχνογνωσία για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Οι νέοι και οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να μάθουν πώς να αξιοποιήσουν το Kaspersky United Partner Program, και να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη – καθώς και να μάθουν περισσότερα για το Kaspersky MSP Program, το οποίο βοηθά τους συνεργάτες του καναλιού να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με προστιθέμενης αξίας προσφορές ασφάλειας πληροφορικής και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι υφιστάμενοι συνεργάτες μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα εργαστήριο για την αποκόμιση χρημάτων με το Kaspersky Awareness and Training Program– το οποίο προσφέρει προγράμματα κατάρτισης μέσω υπολογιστή που χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνικές εκμάθησης και αντιμετωπίζουν όλα τα επίπεδα μιας οργανωτικής δομής. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε πελάτες διανομέων και μεταπωλητών.

- Advertisement -

Ο Chris Connell, Deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, σχολιάζει: «Αν και η παγκόσμια αγορά είναι πρόκληση για όλους αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους. Ελπίζουμε ότι αυτό το συνέδριο, γεμάτο συμβουλές, οδηγίες και εργαστήρια, θα βοηθήσει τους συνεργάτες μας να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Η ανάπτυξη του αύριο ξεκινά σήμερα».

Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network στην Kaspersky, σχολιάζει: «Η Kaspersky βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στο σημερινό, γεμάτο προκλήσεις, περιβάλλον, δεδομένου ότι όλες οι διαδικασίες της είναι ψηφιακές – συμπεριλαμβανομένης της νοοτροπίας της ομάδας πωλήσεων των καναλιών μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες μέσω ψηφιακών καναλιών – και είμαστε ενθουσιασμένοι που ενδυναμώνουμε τις επιχειρήσεις όλων των τύπων, σχημάτων και μεγεθών με τις συμβουλές και την καθοδήγησή μας».

«Tomorrow happens today» και στις 16 Ιουνίου 2020, θα ενδυναμώσουμε τους συνεργάτες μας ώστε να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://eupc2020-onair.kaspersky.com/eupc.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Kβαντική υπολογιστική: Με 3 τρόπους απειλεί την παγκόσμια κυβερνοασφάλεια

Ευάλωτα τα οικονομικά, κυβερνητικά και εταιρικά δεδομένα χωρίς διεθνή συντονισμό και έγκαιρες αναβαθμίσεις υποδομών, προειδοποιεί η Kaspersky

Το FunkSec δείχνει το μέλλον του μαζικού ψηφιακού εγκλήματος

Οι ειδικοί της Kaspersky προειδοποιούν για νέα ομάδα ransomware, που συνδυάζει ΤΝ, χαμηλά λύτρα και πώληση κλεμμένων δεδομένων

Στοχευμένη κυβερνοεπίθεση για την υπεξαίρεση εταιρικών κεφαλαίων

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Kaspersky εντόπισε μια σειρά από σύνθετες απόπειρες κυβερνοεπίθεσης που αποσκοπούσαν

Πρoσεχώς (με πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις) το 15ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Το «15ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe – Προστασία και επένδυση σε έναν κόσμο που αλλάζει», θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 5 Ιουνίου 2025.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γ. Καντώρος: Η Interamerican βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας της

Με μια ξεχωριστή γιορτή στο Μουσείο Βορρέ, η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων

12η Eθελοντική Aιμοδοσία: Ο Πάνορμος δείχνει τι σημαίνει αλληλεγγύη στην πράξη!

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου.

BROKERS UNION – EUROLIFE: Ταξίδι Επιβράβευσης Διαγωνισμού Ζωής & Υγείας στην Κωνσταντινούπολη

Η Brokers Union, σε συνεργασία με την Eurolife FFH, επιβράβευσε τους επιτυχόντες του Διαγωνισμού Πωλήσεων Ζωής & Υγείας

Interamerican: Επενδύει πάνω από 5,7 εκατ. στη στήριξη των ανθρώπων της

Μέσα από στρατηγικές πρωτοβουλίες η Interamerican επενδύει μακροπρόθεσμα στη δημιουργία μιας κουλτούρας που ενδυναμώνει τους ανθρώπους της

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Kβαντική υπολογιστική: Με 3 τρόπους απειλεί την παγκόσμια κυβερνοασφάλεια

Ευάλωτα τα οικονομικά, κυβερνητικά και εταιρικά δεδομένα χωρίς διεθνή συντονισμό και έγκαιρες αναβαθμίσεις υποδομών, προειδοποιεί η Kaspersky

Γ. Καντώρος: Η Interamerican βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας της

Με μια ξεχωριστή γιορτή στο Μουσείο Βορρέ, η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων

12η Eθελοντική Aιμοδοσία: Ο Πάνορμος δείχνει τι σημαίνει αλληλεγγύη στην πράξη!

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου.

Ανακοίνωση για την εταιρεία «INSURANCE JSC DALLBOGG: LIFE AND HEALTH»

Σε συνέχεια του από 13.06.2025 Δελτίου Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος, διά του οποίου ανακοινώθηκε, με απόφαση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικής

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο 11th MedTech Conference!

Η αγορά των ιατροτεχνολογικών προϊόντων περνά μια κρίσιμη καμπή – με τις μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ, τις θεσμικές παρεμβάσεις και τις χρόνιες προκλήσεις