Αffidea: Προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για άνδρες 

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε προνομιακή τιμή προσφέρει ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, για όλο τον Ιούνιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα (21 Ιουνίου).

Συγκεκριμένα, η προσφορά εξετάσεων περιλαμβάνει PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), F-PSA, Ratio και Υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως-προστάτη στην ειδική μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 30 Ιουνίου 2020στα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της πρώιμης διάγνωσης και της ειλικρινούς φροντίδας για τον άνθρωπο και την υγεία του.

Εσύ έκανες τον ετήσιο έλεγχο για τον προστάτη σου;

Επιτακτική ανάγκη ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί σήμερα τον συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στους άνδρες, ενώ συνιστά την δεύτερη αιτία θανάτουτων ανδρών άνω των 50 ετών μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Με δεδομένο ότι ο καρκίνος του προστάτη δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, ο προληπτικός τακτικός έλεγχος είναι απαραίτητοςγια την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή του, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Λόγω του ασυμπτωματολογικού χαρακτήρα της νόσου, όπως και σε περιπτώσεις οικογενειακού ιστορικού προστάτη, η εξέταση θα πρέπει να ξεκινά από την ηλικία των 40 ετών.

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για μια νόσο που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*