Στις πρώτες θέσεις των Ασφαλιστικών Εταιρειών Ζημιών η Victoria

Από την επεξεργασία των παραγωγικών στοιχείων του A’ εξαμήνου του 2010, όπως αυτά δημοσιεύθηκαν επίσημα από την ΕπΕΙΑ, η VICTORIA συγκαταλέγεται στην πρώτη πεντάδα των ασφαλιστικών εταιρειών ζημιών με έδρα την Ελλάδα. 

Η αναρρίχηση από την 13η , όπου κατείχε το αντίστοιχο εξάμηνο του 2009, στη 5η θέση σε παραγωγή εγγεγραμμένων ασφαλίστρων θεωρείται πολύ σημαντική και παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εάν ληφθούν υπόψη και οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, η VICTORIA κατέγραψε για το πρώτο εξάμηνο του 2010 59.840.295,33 € ακαθάριστα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα έναντι 40.160.884,86 € την αντίστοιχη περίοδο του 2009, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη αύξηση της τάξεως του 49%. 

Με βάση τα στοιχεία αυτά, η εταιρία διεύρυνε το μερίδιο αγοράς της, καθώς καταλαμβάνει πλέον το  4,86% έναντι 3,22%, που κατείχε το α’ εξάμηνο του 2009 και εμφανίζεται για στις πρώτες θέσεις των ασφαλιστικών εταιρειών ζημιών. Αύξηση παραγωγής σε καθαρά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα παρουσίασε σε όλους του κλάδους, που δραστηριοποιείται η VICTORIA, με πιο εντυπωσιακή αυτή στους λοιπούς κλάδους, όπου άγγιξε σε ποσοστό το 79,68% . 

Τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύουν ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που επικρατεί στη χώρα μας, τόσο οι Συνεργάτες, όσο και οι Ασφαλισμένοι εμπιστεύονται την αξιοπιστία, τη φήμη, και την εξειδίκευση της VICTORIA, ως μέλος της ERGO, ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Ευρώπη, επιλέγοντας σταθερά τα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και την ποιοτική εξυπηρέτησή της.   

Με γνώμονα τη συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προγραμμάτων, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του ασφαλισμένου, η  VICTORIA συνεχίζει την ανοδική της πορεία με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δυναμισμό, έτσι ώστε να επιτύχει τους φιλόδοξους, αλλά και ρεαλιστικούς παραγωγικούς της στόχους για το β’ εξάμηνο του έτους.