Greek Hospitality Awards 2020-Νέα ημερομηνία Τελετής Απονομής

Η τουριστική μας βιομηχανία, ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, επλήγη ίσως περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο από την πανδημία του COVID-19. Σήμερα, μετράμε αντίστροφα για την «επίσημη» έναρξη της τουριστική σεζόν και ευχόμαστε να ξεπεράσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες αλλά και επιτυχία τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.

Ένα από τα πράγματα που επηρεάστηκαν από την πανδημία και το lockdown των τουριστικών επιχειρήσεων ήταν και η ετήσια συνάντησή μας για την Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards. Αποφασίσαμε, με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας, να την μεταχρονολογήσουμε. Σε όλο το διάστημα του lockdown κρατήσαμε σταθερά ανοιχτή την επικοινωνία μας, τόσο με τους αρμόδιους φορείς όσο και με εσάς που υποστηρίζετε για 6η συνεχόμενη χρονιά τα Greek Hospitality Awards με τις συμμετοχές αλλά και τις χορηγίες σας, ώστε να βρούμε τον κατάλληλο χρόνο που θα μας επιτρέψει να τη διοργανώσουμε όπως πρέπει πραγματικά να είναι: μια μεγάλη γιορτή για την ελληνική τουριστική βιομηχανία!

Με χαρά, λοιπόν, σήμερα σας ανακοινώνουμε ότι η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards θα διοργανωθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, μια «ανάσα» πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, ώστε να αποτελέσει αυτή την μεγάλη «ανάσα» γιορτής που όλοι έχουμε ανάγκη μετά τις δύσκολες μέρες που περάσαμε.

Ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα πρόκειται για Χώρο Εκδηλώσεων που θα ακολουθεί όλες τις εξειδικευμένες οδηγίες ασφάλειας που θα δοθούν από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφαλή διεξαγωγή μιας τέτοιας, μεγάλης εκδήλωσης. Πρωταρχικό μέλημά μας παραμένει η διασφάλιση της προστασία της υγείας όλων των συμμετεχόντων. Επιπλέον, η νέα ημερομηνία μας επιτρέπει να έχουμε προσαρμοστεί στους ρυθμούς που επιτάσσει η νέα «κανονικότητα», ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε την ανάδειξη των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου και -γιατί όχι- μιας σεζόν που δύναται να αποτελέσει παρακαταθήκη για ένα καλύτερο τουριστικό 2021, δεδομένων πάντα των συνθηκών!

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας!
Προσβλέπουμε να συναντηθούμε σε μια πραγματική γιορτή!

Η οργανωτική ομάδα των Greek Hospitality Awards 2020

Χορηγικά Πακέτα
Επικοινωνία

hospitality.ethosawards.eu | ethosevents.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*