Κ. Γκορτζής, Groupama: Ποιες ενέργειες έχει κάνει η εταιρεία την εποχή του Κορωνοϊού

του κ. Κωνσταντίνου Γκορτζή

Διευθυντής Τομέα Marketing, Επικοινωνίας & ΕΚΕ, Groupama Ασφαλιστική

Από την πρώτη στιγμή, η βασική μας αξία, που είναι ο άνθρωπος, οδήγησε όλες μας τις δράσεις στη Groupama Ασφαλιστική, στη νέα, άνευ προηγουμένου, προσωπική και εργασιακή πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού. Προτεραιότητά μας ήταν να προστατέψουμε τους συναδέλφους μας, να διευκολύνουμε τους ασφαλισμένους μας, αλλά και να στηρίξουμε, έμπρακτα, τους συνανθρώπους μας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στα γραφεία μας, από πολύ νωρίς, δημιουργήσαμε κλίμα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης, διενεργώντας προληπτική απολύμανση και παρέχοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέσα προσωπικής απολύμανσης. Κι ενώ το 90% περίπου των υπαλλήλων της Groupama Ασφαλιστικής εργάζονται, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, από το σπίτι, ωστόσο, το εργασιακό περιβάλλον, η εργασιακή μας κουλτούρα, παραμένουν σταθερές της καθημερινότητάς μας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα στοιχεία που μάς ανέδειξαν για μια ακόμη χρονιά ως ένα από τα δέκα ελληνικά «Best Workplaces», αυτά στα οποία διαρκώς επενδύουμε, είναι αυτά που μάς βοήθησαν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ώστε να συνεχίζουμε απρόσκοπτα την εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

Παράλληλα, οι ασφαλισμένοι μας αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε, σταθερά, στο πλευρό τους. Τα συμβόλαια Ζωής και Υγείας της Groupama Ασφαλιστικής ανέκαθεν κάλυπταν περιόδους πανδημίας, όπως η τωρινή, αναφορικά με έξοδα νοσηλείας ή εξετάσεων. Επιπλέον, σε συνεργασία με τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων AFFIDEA, στηρίζουμε εκείνους που επιβεβαιωμένα νίκησαν τον κορωνοϊό, παρέχοντάς τους δωρεάν εξετάσεις για το επόμενο εξάμηνο. Ως επιπρόσθετη διευκόλυνση, προβλέψαμε για τον κλάδο των αυτοκινήτων νέα, μειωμένα κατά 10%, τιμολόγια για όσα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα υπογραφούν μέχρι τα τέλη Μαΐου. Ταυτόχρονα, τόσο οι πελάτες όσο και οι συνεργάτες μας, επωφελήθηκαν από την ήδη πετυχημένη ψηφιοποίηση του κύκλου εργασιών μας. Αξιοποιώντας αντίστοιχα τους ειδικά σχεδιασμένους και ανανεωμένους ιστοχώρους, εξυπηρετούν τις καθημερινές τους ανάγκες. Τέλος, η λειτουργία ηλεκτρονικής υπογραφής επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής να προωθούν με ασφάλεια, από το σπίτι, τις αιτήσεις τους για τους κλάδους Ζωής και Υγείας.  

Σε αυτό το σημείο θα αποτελούσε παράλειψη να μην απευθύνουμε ένα ειλικρινές «ευχαριστώ», εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Groupama Ασφαλιστικής, προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, περιθάλποντας τους συνανθρώπους μας. Στεκόμαστε στο πλευρό τους και στο πλευρό της Πολιτείας και, στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού για τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Σωτηρία. 

Όλες μας οι πρωτοβουλίες αποφασίστηκαν με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των ανθρώπων μας, έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία. Παραμένουμε αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα, η οποία ίσως θα είναι διαφορετική, αλλά θα μας βρει και πάλι «Σίγουρα Δίπλα σας». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*