Δ. Ζορμπάς: Να προστατέψουμε τον ασφαλιστικό θεσμό και την αξιοπιστία του

Το δικό του μήνυμα στήριξης και ελπίδας απέστειλε προς του συνεργάτες ο Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Δημήτριος Ζορμπάς, με αφορμή τις ημέρες των εορτών.

Ο κ. Ζορμπάς σε εγκύκλιό του ανέφερε ότι η η εταιρεία στέκεται αντάξια των περιστάσεων και απευθυνόμενος στους συνεργάτες τόνισε ότι «Έχετε το σεβασμό, το θαυμασμό και τη στήριξή μας».

Το μήνυμα του κ. Ζορμπά:

Αγαπητοί Συνεργάτες, Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Διανύουμε μια πρωτόγνωρη περίοδο στην οποία καλούμαστε όλοι να συνδράμουμε με τον καθημερινό μας αγώνα και με το τεράστιο έργο που επιτελούμε, ο καθένας από τη δική του μεριά. Είμαστε οι άνθρωποι που πρέπει να σταθούμε, τώρα, περισσότερο από ποτέ, δίπλα στους Ασφαλισμένους μας και στις ανάγκες τους.

Η Εταιρεία μας ήδη έχει προχωρήσει σε δωρεά ενός σημαντικού ποσού για την αντιμετώπιση του Covid-19, ενισχύοντας με το δικό της τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον περιορισμό αυτής της πανδημίας!

Εξ ορισμού υπηρετούμε ένα επάγγελμα με κεντρικό πυλώνα του τον ίδιο τον άνθρωπο, την ίδια τη ζωή και αυτό από μόνο του είναι μεγαλειώδες!

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, η δική σας Εταιρεία, στέκεται αντάξια των περιστάσεων και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, με το σύνολο του Προσωπικού μας, σαν μια γροθιά, δίπλα στους Συνεργάτες μας καθημερινά, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξυπηρέτησης!

Στόχος μας είναι η Εταιρεία μας να παραμείνει, ακόμα και στις δύσκολες αυτές συνθήκες, η επιτομή της συνέπειας, της φερεγγυότητας και της αλληλεγγύης!

Χαρακτηριζόμαστε για το ανθρώπινο πρόσωπό μας και ακόμη κι αν υποχρεούμαστε σε εξ αποστάσεως εργασία, προάγουμε κάθε μορφής επικοινωνία μαζί σας, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί κάθε νέα πρόκληση και να θωρακίσουμε το οικοδόμημα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, που χτίσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια!

Να προστατέψουμε τον ασφαλιστικό θεσμό και την αξιοπιστία του! Μετά από όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο, με σύνεση, με προσπάθεια, με επιμονή, θα έχουμε δώσει ένα ηχηρό μήνυμα φροντίδας στους Ασφαλισμένους μας και όλων αυτών που πρεσβεύουμε!

Η επόμενη μέρα δεν αργεί να έρθει και θα μας βρει να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων!

Για όλους εμάς θα είστε πάντα οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, έχοντας αναλάβει μια σπουδαία αποστολή: να είστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο που σας χρειάζεται!

Έχετε το σεβασμό, το θαυμασμό και τη στήριξή μας!

Ευχόμαστε από καρδιάς Καλό Πάσχα σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας!

Να ανταμώσουμε όλοι σύντομα και υγιείς στα γραφεία μας, ακόμα πιο κοντά στους Ασφαλισμένους μας!

Με εκτίμηση

Για τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.

Δημήτριος Ζορμπάς

Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Δ/ντής

One comment

  1. SIMEONIDIS ATHANASIOS

    Απο ποιον απο ολους να προστατεψουμε τον θεσμο. Απο την 5η φαλαγγα ας πουμε? Απο τους μετεχοντες στην ενωση που στομα εχουν κ μιλια δεν εχουν? Δεν γνωριζουν τι σημαινουν κινητρα καταναλωτη? Η δεοντολογια αφορα μονο τους διαμεσολαβουντες κ οχι τους ασφαλιστες? Τι κανει ο ιδιος ο θεσμος για το 2% επι του ΑΕΠ συμμετοχης τα τελευταια 100 χρονια? Την τελευταια ερευνα για τις επιπτωσεις του κορονωιου την ειδατε? Το 32% του ελλειψε το κομμωτηριο κ μολις το 4% προβληματιστηκε για μια πιθανη ασφαλιση. Τι θα κανετε εσεις Κε Γενικε? Τι πρωτοβουλιες θα παρετε για τον θεσμο ? Ισως να μπειτε μπροστα κ εμεις να ειστε σιγουρος οτι θα ακολουθησουμε. Εμεις ειμαστε οι καθαροι,ρομαντικοι,εκπαιδευμενοι,πιστοποιημενοι διαμεσολαβουντες. Εμεις ειμαστε οι παλιοι του πεζοδρομιου χωρις ντοκτορα που δεν γνωριζουμε τις αμερικανιες που ψελνουν οι σχετικοι- ασχετοι της εκπαιδευσης. Αν δεν το γνωριζετε τα κλαμπ στο θεσμο ειναι κλειστα. Διαθετω ενα εκπαιδευτικο διαδραστικο κ κυριως βιοματικο εργαλειο για νεους συνεργατες κ κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να ανοιξει τα στραβα του να δει κ τα αυτια του να τα ακουσει. Ακομη υπαρχει καθαρια φουρνια ανθρωπων που εξασκουν λειτουργημα αλλα δυστυχως τους αποκλειουν απο καθε αξιολογη εργασια κ τους οδηγουν στο αυτοκινητακι εως οτου κ αυτο σβησει κ μαζι του θα σβησει κ η διαμεσολαβιση. Τι γνωμη εχετε επι αυτων αν μου κανετε την τιμη να με δωσετε σημασια?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*