Resolute: 6 μεγάλες συμφωνίες, έρχονται και άλλες

Της Ελενας Ερμείδου

Τα εγκαίνια  που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι τέλος Μαρτίου 2019 σηματοδότησαν την επίσημη έναρξη εργασιών της  Resolute. 

Συνεταιριστική Ασφαλιστική, Interamerican, InsuranceMarket, Eurolife ERB, Generali, AmTurst.  Τα εγκαίνια  που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι τέλος Μαρτίου 2019 σηματοδότησαν την επίσημη έναρξη εργασιών της  Resolute. Πέντε μεγάλες συμφωνίες και μία διεθνή με μία εταιρεία παγκοσμίας εμβέλειας σφράγισαν την επιτυχία των επιλογών και πρωτοβουλιών της Νάντιας Σταυρογιάννη.

Η Resolute ήρθε στην (αντ)ασφαλιστική αγορά για να κάνει μία εντελώς καινούργια πρόταση που έχει να κάνει με την ολοκληρωμένη διαχείριση της ζημιάς από το άνοιγμα του φακέλου μέχρι την ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Μπήκε στην αγορά δυναμικά, έτοιμη να δώσει ανταγωνιστικές λύσεις που διαφέρουν ανά περίπτωση διασφαλίζοντας την λογική και σωστή διαχείριση του κόστους.

Παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης ζημιών για τους κλάδους νομικής προστασίας, περιουσίας, μεταφορών, αστικής ευθύνης, αυτοκινήτου, και στον τομέα των επανεισπράξεων,

Οι συνεργασίες της βασίζονται στην αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης και την ψηφιακή τεχνολογία των υποδομών για την παρακολούθηση και παραμετρική διαχείριση της ζημιάς.

Είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, που καθιστούν υποχρεωτική τη διαμεσολάβηση (mediation) και καθορίζουν ένα ιδιαιτέρως αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τους διαχειριστές ζημιών.

Στόχο της να αποτελέσει την κορυφαία ανεξάρτητη απάντηση στη διαχείριση ζημιών στην ασφαλιστική αγορά ενώ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και συνεργειών, όπως με τον Ομιλο AmTrust που έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες, για την αποτελεσματική διαχείριση του χαρτοφυλακίου εκκρεμών ζημιών του ομίλου στην Ελλάδα, από 1η Απριλίου 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*