Η Groupama Ασφαλιστική στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, η Groupama Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοί της στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS και το πολύτιμο έργο τους, συλλέγοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων και καθαριστικών, για τις ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS.

H Διοίκηση της Groupama Ασφαλιστικής, στηρίζοντας σταθερά τη διαχρονικά σημαντική αποστολή των Παιδικών Χωριών SOS, ένωσε τις δυνάμεις της με τους υπαλλήλους της και   διπλασίασε συμβολικά την ποσότητα αγαθών που είχαν συγκεντρωθεί. Με αυτή τη δράση, σύσσωμη η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής θέλησε να δώσει ένα γιορτινό μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS και να χαρίσει χαμόγελα στους ανθρώπους που τους προσφέρουν καθημερινά θαλπωρή.

Η Groupama Ασφαλιστική ωστόσο δεν περιορίζεται σε ενέργειες μόνο στο διάστημα των εορτών. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι, τον μήνα Νοέμβριο, αγοράστηκαν τρία αναπηρικά αμαξίδια ως δωρεά στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη Για Ζωή», τα οποία με τη σειρά τους παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων και στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Εκτός αυτών, παραδόθηκαν πέντε φωτοτυπικά μηχανήματα στον Δήμο Νέας Σμύρνης, τα οποία διατέθηκαν σε σχολεία της περιοχής, άλλα τρία στα Παιδικά Χωριά S.O.S. Βάρης και τέλος δύο ακόμα στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς.

Προσφέροντας στους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, η Groupama Aσφαλιστική πραγματοποιεί δράσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά τους. Τα παιδικά Χωριά SOS με το έργο τους αναμφίβολα αποτελούν έμπνευση για όλους μας και ευχόμαστε να έχουν καλές γιορτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*