(από αριστερά) Γεώργιος Πλάγος (Συντονιστής Ομάδας Ασφαλιστικών Πρακτόρων), Θεόδωρος Διαμαντόπουλος (Διευθυντής Γραφείων), Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος (Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραφείου Καλαμάτας), Σταύρος Τσιμικλής (Διευθυντής Αιμοδοσίας), Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος (Προϊστάμενος Τομέα Πωλήσεων Agency)

Εθνική Ασφαλιστική-Affidea: Προσφορά ζωής και ελπίδας στην Εθελοντική Αιμοδοσία Καλαμάτας

Εθνική Ασφαλιστική και Affidea, με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία πραγματοποίησαν σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας την 3η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Καλαμάτα, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

Στο κάλεσμα “ζωής” της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Affidea ανταποκρίθηκαν ασφαλιστικοί πράκτορες του γραφείου, πελάτες και συνεργάτες των δύο εταιρειών αλλά και εθελοντές από την Καλαμάτα. Ένωσαν τις δυνάμεις τους χαρίζοντας ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας. Επισημαίνεται ότι όλο τον χρόνο, οι πάγιες ανάγκες σε αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις, τροχαία ατυχήματα κ.λπ).

(από αριστερά) Γεώργιος Πλάγος (Συντονιστής Ομάδας Ασφαλιστικών Πρακτόρων), Ιωάννα Λαμπροπούλου (ασφ/κός Πράκτορας), Χριστίνα Μαρίνη (Affidea), Χάιδω Τσαούση (Affidea), Θεόδωρος Διαμαντόπουλος (Διευθυντής Γραφείων), Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος (Προϊστάμενος Τομέα Πωλήσεων Agency), Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος (Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραφείου Καλαμάτας)

Για την εθελοντική αιμοδοσία, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραφείου Καλαμάτας της Εθνικής Ασφαλιστικής, Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος, υπογράμμισε: «Στη διαρκή μας προσπάθεια να προσφέρουμε ελπίδα σε όλους εκείνους που χρειάζονται αίμα, η Affidea αποτελεί διαχρονικό μας σύμμαχο. Σήμερα, από την ομαδική μας αυτή συνεισφορά, συγκεντρώθηκαν 21 πολύτιμες μονάδες αίματος από συνολικά 37 εθελούσιες συμμετοχές» και συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή τους και την έμπρακτη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που έχουμε δημιουργήσει».

Χαμογελαστές λίγο πριν την έναρξη της αιμοδοσίας διακρίνονται από αριστερά οι Χάιδω Τσαούση, Χριστίνα Μαρίνη και Παναγιώτα Τατσάκη (Διοικητική Διευθύντρια Affidea Καλaμάτας) από την Affidea

Η Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών και Δικτύου της Affidea, Μαρουσώ Τρέσσου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία χρόνια μέσα από τις αιμοδοσίες η Εθνική Ασφαλιστική έχει καταστεί κέντρο εθελοντισμού και ευαισθησίας της κοινωνίας μας. Είναι πολύ σημαντικό να δίνει κανείς το αίμα του σε άγνωστο παραλήπτη και αυτό είναι η πεμπτουσία της προσφοράς και το μεγάλο απόθεμα της κοινωνίας μας και η αισιοδοξία μας για το μέλλον».

Η Εθνική Ασφαλιστική και η Affidea, με φροντίδα και μέριμνα στηρίζουν την Καλαμάτα και αγκαλιάζουν κάθε ανάγκη της τοπικής κοινωνίας. Κρατώντας άσβεστη την ελπίδα, υλοποιούν ενέργειες για ένα καλύτερο αύριο, διευρύνοντας το κοινωνικό τους αποτύπωμα με πρωτοβουλίες ευθύνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*