Οι κορυφαίοι της Ατλαντικής Ένωσης στη Βαρκελώνη

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, η Βαρκελώνη, ήταν η επιβράβευση για τα θετικά αποτελέσματα μίας επιτυχημένης αν και δύσκολης χρονιάς των κορυφαίων συνεργατών της Ατλαντικής Ένωσης.

Οι συνεργάτες της Εταιρίας, εκτός από την πολυτελή διαμονή, έζησαν τέσσερις ξεχωριστές ημέρες, πλούσιες σε νέες εμπειρίες. Επισκέφθηκαν όλα τα γνωστά αξιοθέατα : το Camp Nou Stadium, τον Ρωμαιοκαθολικό ναό Sagrada Familia, το πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο της Βαρκελώνης, το πάρκο Guell, έργο του αρχιτέκτονα Antoni Gaudi, το κτίριο Perdera καθώς και άλλα κτίρια στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Με μία ολοήμερη εκδρομή στο μοναστήρι Monserrat, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον βασιλικό καθεδρικό ναό που βρίσκεται η περίφημη μαύρη Παναγία. Στην συνέχεια, η επίσκεψη σε ένα από τα πιο γνωστά οινοποιεία της Ευρώπης, το Miguel Torres, έδωσε σε όλους την δυνατότητα να γνωρίσουν την διαδικασία παραγωγής του περίφημου κρασιού της Βαρκελώνης.

Αξέχαστο έμεινε σε όλους το γεύμα στο εστιατόριο Cangrejo Loco, που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν την γνωστή paella με θαλασσινά. Το τελευταίο βράδυ, πριν το επίσημο gala της Εταιρίας, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παράσταση Flamenco.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κ. Γιάννης Λαπατάς, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της Εταιρίας, επιβεβαίωσε την δέσμευση της Εταιρίας να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Συνεργάτες της και τους κάλεσε όλους, να δεσμευθούν στον επόμενο προορισμό του νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος – κ. Γιάννης Λαπατάς, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing – κ. Βασίλης Μπακούσης, η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Πωλήσεων Μεσιτών – κ. Κάτια Χουρμούζη, ο Διευθυντής  Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτων – κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος και ο κ. Νότης Λαπατάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*