ERGO: Ταξίδι επιβράβευσης στο Εδιμβούργο για το ανεξάρτητο δίκτυο πωλήσεων

Μετά το ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών του εταιρικού δικτύου της ERGO, ήρθε και η σειρά των συνεργατών του ανεξάρτητου δικτύου πωλήσεων της εταιρείας να γευθούν τους καρπούς των προσπαθειών τους για το 2018, με ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, το Εδιμβούργο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι συνεργάτες της εταιρείας που συμμετείχαν στο ταξίδι, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην παλιά πόλη της «Αθήνας του Βορρά», όπως χαρακτηρίζεται το Εδιμβούργο, να περιπλανηθούν στους λιθόστρωτους δρόμους της, στα χαρακτηριστικά στενά περάσματα (closes) της πόλης με τα υπέροχα κτήρια περίτεχνης αρχιτεκτονικής, αλλά και να γευθούν σκωτσέζικες γαστριμαργικές απολαύσεις.

Με μία ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν το κάστρο του Stirling όπου δόθηκε η περίφημη ομώνυμη μάχη, με πρωταγωνιστές το Γουίλιαμ Γουάλας, το «Λαϊκό Ήρωα» και τους Άγγλους στρατιώτες του Εδουάρδου Α’. Στη συνέχεια, η επίσκεψη στο αποστακτήριο Glenturret έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των περίφημων ουίσκι.

Αξέχαστη εμπειρία για όλους αποτέλεσε η ιδιωτική ξενάγηση στο Κάστρο του Εδιμβούργου, ένα από τα πιο εμβληματικά φρούρια της Σκωτίας και σήμα κατατεθέν της πόλης, που δεσπόζει στον επιβλητικό βράχο σε περίοπτη θέση και διαθέτει μακρά ιστορία. Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα “κοσμήματα του στέμματος” δηλαδή, το Στέμμα, το Σπαθί, το Βασιλικό Σκήπτρο, όπως και τη θρυλική Λίθο του Scone ή Λίθο του πεπρωμένου. Το Κάστρο, που άνοιξε τις πόρτες του μόνο για την εταιρεία, φιλοξένησε σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό περιβάλλον και το αποχαιρετιστήριο δείπνο του ταξιδιού αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο 4ήμερο ταξίδι τους Συνεργάτες συνόδευσαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης κ.κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, Στέλιος Βουγιουκλίδης και Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντές Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, Ανδρέας Σούλης, Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Ζημιών, Δημήτρης Μάνος, Προϊστάμενος Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Ζημιών και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων του Ανεξάρτητου Δικτύου κ.κ. Γιώργος Λογοθέτης, Νίκος Σταμπουλόπουλος, και Γιάννης Χατζόπουλος.

Το ταξίδι στο Εδιμβούργο άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και συναισθήματα στους συνεργάτες που συμμετείχαν δίνοντας το έναυσμα για την επίτευξη των στόχων του επόμενου Διαγωνισμού Πωλήσεων για το ταξίδι στην Πορτογαλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*