Η ΑFFIDEA ενάντια στον καρκίνο του μαστού: Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές

Ο όμιλος Affidea, με αφορμή τον μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, προσφέρει δύο επιλογές για τον έλεγχο του μαστού σε προνομιακή τιμή. Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

• Ψηφιακή Μαστογραφία στην τιμή των 25€
• Ψηφιακή Μαστογραφία & Υπερηχογράφημα Μαστών στην τιμή των45€

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στις μονάδες της Affidea σε όλη την Ελλάδα.Η προσφορά των ανωτέρω προνομιακών τιμών ισχύει έως το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.

Με πλήρη διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας καθώς και εξειδικευμένο ιατρικόπροσωπικό, τα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea είναι σε θέση να διαγνώσoυν όλων των τύπων παθήσεις του μαστού, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υποστήριξη και ασφάλεια στη σύγχρονη γυναίκα. Στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ασθενή.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, υπογραμμίζει:«Η πρόληψη είναι το κλειδί για την διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε πρώιμο στάδιο και κατά συνέπεια για την επιτυχή αντιμετώπισή του. Για αυτόν τον λόγο, επενδύουμε στα πιο προηγμένα διαγνωστικά μηχανήματα, ενώ από την αρχή της λειτουργίας μας παροτρύνουμε τις γυναίκες να εξετάζονται κάθε χρόνο, να επισκέπτονται τον ιατρό τους για κλινική εξέταση και φυσικά να αυτοεξετάζονται».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*