Π.Σ.Α.Σ: Βραβεύει τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους του 2019

Τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους για το 2019 θα βραβεύσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 (17.30 – 21.30), σε σχετική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Ιδρύματος Ευγενίδου.

Κεντρική Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα ειναι η δρ Σμαρούλα Παντελή, ψυχολόγος και με θέμα «Το μέλλον είναι τώρα, μπορούμε να ζήσουμε τα όνειρά μας, με οδηγούς το Ήθος και τις Αξίες μας». Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΣ προς τα μέλη του αναφέρει:

“Η καθιερωμένη εκδήλωση για την βράβευση των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της χώρας, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 17.30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου πλησιάζει και εμείς σας καλούμε να βρίσκεστε κοντά μας, να τιμήσουμε τον θεσμό του ασφαλιστικού συμβούλου, όσους φέτος κατάφεραν να διακριθούν αλλά και όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συνεχίζουν, που δεν το βάζουν κάτω και που προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό. Οι φετινές, όπως και οι περσινές βραβεύσεις έχουν μία εξαιρετικά σημαντική διαφορά καθώς βραβεύονται οι πρώτοι κάθε ασφαλιστικής εταιρείας που συμμετέχει και ανάμεσα τους προκύπτουν και οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της χώρας. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση μας να είναι η δρ ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ.

Είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων, ασφαλιστικών συμβούλων, διευθυντών πωλήσεων σε θέματα ψυχολογίας, ηγεσίας, συναισθηματικής νοημοσύνης, ανάπτυξη ομαδικότητας και αποτελεσματικής επικοινωνίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων MSc και PhD στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει πλούσιος μπουφές για να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Είναι σημαντική η συμμετοχή όλων των διαμεσολαβούντων γιατί η συσπείρωση και η συμμετοχή είναι πιο αναγκαία από ποτέ! Σας περιμένουμε όλους μαζί με συναδέλφους!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*