Πίστωση μέσω κάρτας και για τους Έλληνες Revolut χρήστες!

Η Revolut ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Έλληνες πελάτες μπορούν τώρα να πιστώνουν μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας. Η κίνηση έρχεται μετά την άρση των ελέγχων κεφαλαίου από την ελληνική κυβέρνηση την 1η Σεπτεμβρίου, η οποία έχει επίσης καταργήσει το ανώτατο όριο για τις αναλήψεις μετρητών από τις ελληνικές τράπεζες.

Οι Έλληνες πελάτες της Revolut έχουν στην διάθεση τους πλέον πολλούς απλούς τρόπους να πιστώνουν χρήματα το Revolut λογαριασμό τους, μέσω χρεωστικής κάρτας, πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Apple Pay. Οι Έλληνες πελάτες μπορούν ήδη να ανοίξουν έναν προσωπικό λογαριασμό σε ευρώ μέσα σε λίγα λεπτά για να λάβουν πληρωμές όπως το μισθό τους, ανεξάρτητα από τη χώρα διαμονής τους, χωρίς να απαιτείται ελάχιστο υπόλοιπο για την ενεργοποίηση λογαριασμού.

Η Revolut με έδρα το Λονδίνο, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, και έχει περισσότερους από 7 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι περίπου 250 νέοι Έλληνες χρήστες εγγράφονται καθημερινά και ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων πελατών να αριθμεί  περισσότερους από 115 χιλιάδες στην Ελλαδα.

Πιστεύοντας ότι η Πορτογαλία αναδύεται ως βασικός κόμβος του FinTech στην Ευρώπη. Η ασταμάτητη Revolut ανακοίνωσε το άνοιγμα των γραφείων στην Πορτογαλία το οποίο θα απασχολεί περίπου 400 εργαζόμενους.

Nikolay Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut:

“Το όραμα μας στη Revolut είναι να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο λογαριασμό όπου τα σύνορα και οι χρεώσεις ανήκουν στο παρελθόν. Προσφέροντας στους Έλληνες πελάτες μας τη δυνατότητα να πιστώσουν τους λογαριασμούς τους μέσω κάρτας, άμεσα και χωρίς καμία χρέωση από εμάς, καθιστούμε ακόμη πιο εύκολο για τους Έλληνες χρήστες μας να τον ολικό έλεγχο των χρημάτων τους. “