Μήνυμα ΓΣΕΒΕΕ για NN: Να προστατευθούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Την τήρηση της ελληνικής νομοθεσίας και στην αποφυγή ενεργειών που δημιουργούν εύλογες αντιδράσεις ζητά με ανακοίνωση της η ΓΣΕΒΕΕ αναφορικά με την υπόθεση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και την ΝΝ Hellas. Παίρνοντας θέση για το εν λόγω ζήτημα η ΓΣΕΒΕΕ ζητά την διασφάλιση των δικαιωμάτων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου για την προστασία, προάσπιση και ενίσχυση των ΜμΕ και των αυτοαπασχολούμενων στηρίζει τις ενέργειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων σχετικά με την σύμβαση που έχει καταρτίσει η ασφαλιστική εταιρία ΝΝ Hellas με το αποκλειστικό της δίκτυο, όπου δεν αποτυπώνεται ευκρινώς αυτό που ορίζει η νομοθεσία (Ν. 4583/2018) για την υποχρέωση καταβολής προμηθειών 3 έτη μετά από ενδεχόμενη λήξη της συνεργασίας με οποιονδήποτε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.
Καλούμε την ΝΝ Hellas να τηρήσει την ελληνική νομοθεσία και να μην προβαίνει σε ενέργειες που δημιουργούν εύλογες αντιδράσεις και θα οδηγήσουν και σε περαιτέρω ενέργειες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της.

Διαβάστε: Το ΕΕΑ ενημερώνει για την παρέμβαση της ΚΕΕΕ σχετικά με NN και ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Διαβάστε: Η NN απαντά για τις συμβάσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*