Webinar: Η διαφορά στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων

Δευτέρα 20/5/2019 στις 18.00!
Θεματολογία:
  • Ποιο είναι το νόημα των ασφαλιστικών πωλήσεων
  • Πως θα γίνω ο πετυχημένος πωλητής που ονειρεύομαι και μου αξίζει να γίνω
  • Τι προκαλεί τον φόβο αποτυχίας και πως ξεπερνάω την απόρριψη
  • Αναζήτηση χρυσών σημείων αρχικής επαφής
  • Ποιες είναι οι δυο πιο κρίσιμες ερωτήσεις στις πωλήσεις
  • Ποιες είναι οι τρεις πιο ανόητες ερωτήσεις στις πωλήσεις
  • Δημιουργία πελατειακών σχέσεων
  • Δημιουργώντας το προσωπικό σου brand.
Σε ποιούς απευθύνεται:
Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
Περιγραφή & Σκοπός του Webinar:

Τα ασφαλιστικά προϊόντα είναι άυλα, αόρατα.

Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι πιο δύσκολο να τα πουλήσεις.

Ο Νίκος Σαπουντζής Life & Business Transformation Expert, βασισμένος στα 25 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις υπηρεσιών, μοιράζεται μαζί σου έναν πραγματικό θησαυρό από σύντομες και πρακτικές πληροφορίες για το πώς λειτουργούν οι αγορές και πως σκέφτονται οι δυνητικοί πελάτες.

Στη διάρκεια του webinar θα δοθούν πολύτιμες συμβουλές για να οργανώσεις καλύτερα τις πωλήσεις σου στο δύσκολο αλλά και τόσο αποδοτικό πεδίο της παροχής υπηρεσιών.

Εισηγητής:
Ο Νίκος Σαπουντζής είναι Life and Executive Transformation Expert, και εργάζεται επί σειρά ετών με επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους. Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ο Νίκος κατέχει τα πτυχία Life Skills Coaching Advanced Diploma, NCFE Life Skills Coaching Advanced Award, IAC – Coaching Masteries Certification I, πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Master in Business Administration, Master in Agricultural Marketing. Είναι πιστοποιημένος Certified Basic Ericksonian Hypnotist και NLP Trainer. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα όπως επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση οργανωσιακής αλλαγής, ανάπτυξη τεχνικών αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την διαχείριση του εργασιακού άγχους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*