Αυτοί είναι οι νικητές του πρωταθλήματος Π.ΑΣΦ.Ε 2019! (φωτογραφίες)

Η ομάδα ποδοσφαίρου Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η θριαμβεύτρια του Πρωταθλήματος Ασφαλιστικών Εταιριών (Π.ΑΣΦ.Ε) 2018-2019, μετά τη νίκη με 1-0, στο μεγάλο τελικό, απέναντι στην απερχόμενη πρωταθλήτρια ομάδα της Επιθεώρησης Γ. Φουφόπουλου.

Το γκολ της νίκης της Ευρωπαϊκής Πίστης σημείωσε ο Άγγελος Χατζηπέρης στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Φουφόπουλου ήταν η περσινή πρωταθλήτρια της διοργάνωσης. Ο τελικός έγινε στα γήπεδα Paradise Park ενώ η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της εταιρίας SHAPE ΙΚΕ.

Την απονομή του κυπέλλου στη νέα πρωταθλήτρια Π.ΑΣΦ.Ε έκανε ο αντιπρόεδρος του ΣΥΑΕ (Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιριών), Κώστας Ελενίτσας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Μία ημέρα νωρίτερα, η ομάδα της Metlife κατέκτησε την τρίτη θέση νικώντας με 2-1 την ERGO.

Στις 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί η ημερίδα κυπέλλου Π.ΑΣΦ.Ε, που θα σημάνει και το επίσημο τέλος της φετινής σεζόν.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στο Π.ΑΣΦ.Ε 2018-2019:

 

Γ. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΕΠΕ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.

ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ

Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ

AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

EUROLIFE ERB

METLIFE AEAZ

HELLAS DIRECT

ALLIANZ HELLAS S.A.

Λίγα λόγια για το Πρωτάθλημα Ασφαλιστικών Εταιρειών

Το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε” είναι ο ανεξάρτητος θεσμός, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την εταιρεία SHAPE IKE και σε αυτό συμμετέχουν κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο της Ασφάλισης. Το Π.ΑΣΦ.Ε αποσκοπεί στην εκτόνωση και ψυχαγωγία μέσω του αθλητισμού, στην ανάπτυξη συνεργειών και networking, στην προαγωγή του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των συναδέλφων από διαφορετικές εταιρείες και στην ανάδειξη του εταιρικού κοινωνικού ενδιαφέροντος. Περισσότερες πληροφορίες: http://pasfe.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*