Ο Διοικητής της ΤτΕ, κ. Γιάννης Στουρνάρας, Κεντρικός Ομιλητής στο 12th Insurance Conference

Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ασφαλιστικής Αγοράς, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν ευρέως στο 12th Insurance Conference (#inc19 – http://www.insurance.ethosevents.eu), με Κεντρικό Ομιλητή τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου περιλαμβάνονται, επίσης, οι νέες προκλήσεις στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, η χρήση των νέων τεχνολογιών, ζητήματα Υγείας, Συντάξεων και ΣΔΙΤ. Επιπλέον, θα τεθούν επί τάπητος οι νέες τάσεις αναφορικά με  πωλήσεις, καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα, καθώς επίσης και οι ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.

Το Συνέδριο διοργανώνεται για 12η χρονιά από την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr και θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2018 στο Athenaeum Intercontinental.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.insurance.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social media Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communication Manager, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, papasp.a@ethosmedia.eu      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*