Η Interlife στηρίζει έμπρακτα το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος !

Χορηγία στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας

Στην υποστήριξη ως μεγάλος χορηγός  του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας προχώρησε η INTERLIFE Ασφαλιστική μέσα από το πρόγραμμά της «Προσφέρω αλλιώς», προωθώντας  δυναμικά την Κοινωνική  Εταιρική της Ευθύνη και αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το οποίο συμπληρώνει φέτος 54 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας, αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο θεατρικό και ευρύτερα πολιτιστικό Οργανισμό στη χώρα μας ενώ λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού από το 1961.

Η INTERLIFE προέβη στην παροχή Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Περιουσίας συμπεριλαμβανομένης και της Γενικής Αστικής Ευθύνης με αντικείμενο της ασφάλισης το Βασιλικό Θέατρο, το Θέατρο Δάσους, το Θέατρο Γης, την Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών και μια οικοδομή ευρισκόμενη στη Νέα Ραιδεστό,  ενώ ανέλαβε και την κάλυψη, σε περίπτωση ακύρωσης μίας παράστασης λόγω καιρικών συνθηκών, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Θεάτρου. Παράλληλα χορηγεί τα Ασφαλιστήρια Συμβόλαια όλων των οχημάτων ιδιοκτησίας του ΚΘΒΕ και συγκεκριμένα έξι φορτηγών οχημάτων και τεσσάρων δικύκλων οχημάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*