Λογότυπο ΕΕΑΕ

Στις 12 Δεκεμβρίου η εκδήλωση για τα 80 χρόνια της ΕΕΑΕ

Τα 80 χρόνια λειτουργίας της συμπληρώνει φέτος η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ) και τιμά αυτή την επέτειο με μια μεγάλη εκδήλωση για τα μέλη της και όλους τους συντελεστές της ασφαλιστικής αγοράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13) στην Αθήνα, έχοντας ως επίκεντρο τον διαχρονικό ρόλο του Ασφαλιστικού Πράκτορα και το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο, σύμφωνα με τις επιταγές της IDD, ο Πράκτορας θα αποτελεί  τον  βασικό  πυλώνα της Διαμεσολάβησης.

Επί οκτώ  δεκαετίες η ΕΕΑΕ «στεγάζει» το μεγαλύτερο κομμάτι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και αποτελεί σημαντικό εταίρο στην εκπροσώπησή της, καθώς είναι  το παλαιότερο και  ένα από τα πιο ενεργά Σωματεία.

Όπως επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση, «Οι πρόσφατες αλλαγές στο κανονιστικό πλαίσιο και τη νομοθεσία ωθούν με γοργούς ρυθμούς στην επέκταση της δύναμής της, αφού μετά την ενοποίηση των κατηγοριών της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, οι Πράκτορες θα αποτελούν την πιο μεγάλη βαθμίδα στον χώρο, από πλευράς εύρους και δυναμικότητας».

Η πρόσκληση της εκδήλωσης:

Πρόσκληση, εκδήλωση για τα 80 χρόνια της ΕΕΑΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*