Μέρος της ομάδας των δρομέων της KPMG στις κερκίδες της ΕΛΕΠΑΠ

KPMG: Με 151 δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Με συγκινητικό αριθμό ανταπόκρισης, 151 δρομείς της KPMG έλαβαν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Για 8η συνεχή χρονιά μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου παιδιών, 5 και 10 χλμ., καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου, όπου ξεχώρισε ο χρόνος του Δημήτρη Ξυδάκη, Senior Manager της KPMG, καθώς ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 42 χλμ. σε 3 ώρες και 29 λεπτά.

Από αριστερά, ο Δημήτρης Ξυδάκης με τον προπονητή Νίκο Πολιά

Εκτός όμως από τη χαρά της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, η KPMG είχε την ευκαιρία να στηρίξει το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία καθημερινά αγωνίζεται να προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρία.

Κοινό σημείο συνάντησης για όλους στον τερματισμό, ήταν η κερκίδα της ΕΛΕΠΑΠ στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Εκεί οι άνθρωποι της KPMG μαζί με εθελοντές της ΕΛΕΠΑΠ έδιναν ρυθμό στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της προσφοράς, και ενθάρρυναν με τη θετική τους διάθεση αθλητές, «μερικοί από τους οποίους», όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, «αξίζουν καθημερινό χειροκρότημα στους αγώνες της ζωής».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι» σχολιάζει η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG, «που κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι άνθρωποί μας συμμετέχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, κάνοντας πράξη την αρχή της KPMG να λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα και στηρίζοντας ταυτόχρονα έναν καλό σκοπό, αυτόν του μακροχρόνιου έργου της ΕΛΕΠΑΠ».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*