back to top
20.6 C
Athens
Πέμπτη 21 Μαΐου 2026

6ο Βusiness Τravel Professionals Forum 2018: Συμμετοχή ρεκόρ σε επισκέπτες και συμμετοχές

Τις εργασίες τίμησαν με τους χαιρετισμούς τους οι Πρόεδροι Ξ.Ε.Ε. & ΣΕΤΕ

Περισσότερες από 2.000 συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Βusiness Τravel Professionals Forum 2018, που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά από τη SWOT, προσθέτοντας ακόμη ένα εξαιρετικό διήμερο επιτυχημένων συναντήσεων για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

- Advertisement -

Οι 45 ξενοδοχειακοί όμιλοι που συμμετείχαν, για πρώτη φορά σε τέτοιο αριθμό, στο μεγαλύτερο Β2Β Forum στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 363 εκπροσώπους Ελληνικών και διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών, αλλά και εταιρειών που επιδιώκουν συνεργασίες στον τομέα του M.I.C.E τουρισμού.

Τις εργασίες του Forum άνοιξε και τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο οποίος μέσα από το χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες ξενοδόχους, εξήρε την σημαντική για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, με διεθνή πλέον χαρακτήρα και ανακοίνωσε παράλληλα τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Ξ.Ε.Ε και της SWOT για την από κοινού διοργάνωση του 3ου  Βoutique Ηotels Forum τον Φεβρουάριο του 2019 στην Αθήνα.

- Advertisement -

Λίγο πριν, η οργανωτική επιτροπή του BTPF βράβευσε το Athens Flying Week και τον κο. Παναγιώτη Ποδηματά, ιδρυτή και επικεφαλής του μοναδικού αυτού Air Show, για την Ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος στην Ελλάδα μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Τη δεύτερη ημέρα εργασιών, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, σειρά για να βραβευθεί είχε η Μarketing Greece για την Ενίσχυση και την Προβολή της Εικόνας της Ελλάδας, εντός και εκτός συνόρων. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece κα. Ιωάννα Δρέττα, η οποία αναφέρθηκε  στο κοινό όραμα διαφορετικών πλευρών του κλάδου για την ανάπτυξη και προώθηση της χώρας μας, με δράσεις και καμπάνιες που θα ενισχύσουν τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

Την έναρξη της δεύτερης και τελευταίας ημέρας (2/11), κήρυξε μέσα από την τιμητική ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος. Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος αφού συνεχάρη τη SWOT για την εξαιρετική διοργάνωση, ανέφερε ότι το Business Travel Professionals Forum αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του ελληνικού τουρισμού κι ευχαρίστησε τον Διευθύνων Σύμβουλο της SWOT κο. Γιώργο Κωνσταντινίδη για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα στη σύνδεση της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Συμπληρωματικά, τόνισε ότι, η διεξαγωγή των B2B συναντήσεων εντός του κλάδου, μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και κινητοποίησης γνώσης, αλλά και στην ανάδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών.

Το ραντεβού για το 7ο Business Travel Professionals Forum, δόθηκε ήδη για το Φθινόπωρο του 2019 στην Αθήνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΥΠΕΚΑ: Σύσκεψη με τους κοινωνικούς εταίρους για την ισότητα αμοιβών

Πάνω από 50 προτάσεις τους έχουν ενσωματωθεί στο υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβών

Ασφαλιστικός κλάδος και βιωσιμότητα: Στρατηγικός σύμμαχος του τουρισμού στο συνέδριο «Tourism Ahead» του ΣΕΤΕ

Στην παρέμβασή της, η Ελ. Παπασπυροπούλου (EAEE) τόνισε πως ο ρόλος του κλάδου δεν εξαντλείται στην αποζημίωση μετά την επέλευση ενός κινδύνου

Η ασφαλιστική αγορά στο προσκήνιο του «TOURISM AHEAD»

Το Ετήσιο Συνέδριο του ΣΕΤΕ επιστρέφει στις 17/12 στο Ωδείο Αθηνών, με συμμετοχή της ΕΑΕΕ και θεματικές που αναδεικνύουν τη συμβολή της ασφάλισης

Οι συλλογικές συμβάσεις βγαίνουν… από τα μνημόνια – Βίντεο

Οι τρεις άξονες της νέας Κοινωνικής Συμφωνίας και τα επόμενα βήματα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

RETURN. TALENT. IMPACT.: Το ετήσιο συνέδριο του BrainReGain έρχεται στις 29 Μαΐου

Παρουσιάζοντας το νέο, 360° μοντέλο της Πρωτοβουλίας για τη σύνδεση του παγκόσμιου ελληνικού ταλέντου με το μέλλον της Ελλάδας

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

26th Insurance & Reinsurance Meeting: Στο επίκεντρο η ανθεκτικότητα και οι στρατηγικές προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων της διεθνούς ασφαλιστικής κοινότητας ξεκίνησαν οι εργασίες στην Ύδρα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Οι ΤΟΜΥ δίπλα στον πολίτη: Πάνω από 1,2 εκατομμύρια επισκέψεις το 2025

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι συνεχίζουν να προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες υγείας παρά τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού και τις αυξημένες τοπικές ανάγκες

RETURN. TALENT. IMPACT.: Το ετήσιο συνέδριο του BrainReGain έρχεται στις 29 Μαΐου

Παρουσιάζοντας το νέο, 360° μοντέλο της Πρωτοβουλίας για τη σύνδεση του παγκόσμιου ελληνικού ταλέντου με το μέλλον της Ελλάδας

Σοβαρές καταγγελίες για το νέο σύστημα αιμοδοσίας: Το ΕΚΕΑ προειδοποιεί για θεσμικά λάθη και κινδύνους

Η αποσύνδεση των αιμοδοσιών από τον εθνικό φορέα, επισημαίνεται, αντιβαίνει στις διεθνείς πρακτικές και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του αίματος

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»