Ασφάλιση Drones από την Brokers Union

Η Brokers Union, συνεχίζοντας την ανάπτυξη και διάθεση νέων  προϊόντων στην αγορά, προσθέτει άλλο ένα σύγχρονο προϊόν  στη φαρέτρα των συνεργατών της, με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα  τιμής και παροχών.

Πρόκειται  για Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Drones.
Ασφαλιστικό προϊόν Διεθνών προδιαγραφών, με τη συνεργασία και  την   υποστήριξη των  Lloyds του Λονδίνου, που εμπίπτει στον κλάδο ασφάλισης  κινδύνων αεροπλοΐας.

Τα Drones  προσφέρουν υπηρεσίες που, πριν από  μερικά χρόνια, κανείς  δεν μπορούσε να φανταστεί. Σήμερα  έχουν γίνει απαραίτητα σε πάρα πολλές εργασίες, χρησιμοποιούνται στη μεταφορά αντικειμένων, σε λήψη φωτογραφιών, video κλπ.

Το ασφαλιστικό  προϊόν με  την υποστήριξη των Lloyds,  προσφέρει πλήρη  κάλυψη του ιδιοκτήτη,    είτε είναι ιδιώτης, είτε είναι επαγγελματίας, Αστικής  Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, που τυχόν θα προκληθούν σε κάποιον τρίτο από την λειτουργία και χρήση του Drone, Μικτή Ασφάλιση  και φυσικά  Επέκταση Κάλυψης σε εμπόλεμη ζώνη ή σαμποτάζ.

Διατίθεται στην  αγορά, αποκλειστικά μέσω των συνεργατών της  BROKERS UNION, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, αίτηση  ασφάλισης  και  όρους  συμβολαίου  στην Αγγλική &Ελληνική γλώσσα.

Προκειμένου  η εταιρία να παρέχει, αξιόπιστη πληροφόρηση και κάλυψη του συγκεκριμένου κινδύνου, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας,   δημιουργήθηκε ειδικό τμήμα ασφάλισης Drones, το οποίο απαντά στο email: drones@brokersunion.gr;  και τηλέφωνο 210-91 19 700.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*