Η Marsh κέρδισε τον τίτλο «Risk Service Provider of the Year» στα Ευρωπαϊκά βραβεία Διαχείρισης Κινδύνων

Ο Τομέας Risk Consulting της Marsh, του μεγαλύτερου μεσίτη ασφαλίσεων και συμβούλου διαχείρισης κινδύνων στον κόσμο, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου παρόχου υπηρεσιών κινδύνων της χρονιάς, «Risk Service Provider of the Year», στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Βραβείων Διαχείρισης Κινδύνων, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στο Βερολίνο.
Η συγκεκριμένη κατηγορία βράβευσης αναγνωρίζει τα επιτεύγματα που ένας οργανισμός έχει επιτύχει στην ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στην αγορά διαχείρισης κινδύνων, σε διάστημα 12 μηνών.
Ο Τομέας Risk Consulting της Marsh έλαβε αυτή τη διάκριση ως αποτέλεσμα της δυναμικής ανάπτυξης που επέφερε στο Enterprise Risk Management, προσφέροντας λύσεις στην διαχείριση κινδύνων, ιδιαίτερα στην αγορά των μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και στο σχεδιασμό εργαλείων για τους πελάτες προκειμένου οι τελευταίοι να ανταποκριθούν στην οικονομική ύφεση.
Ο κ. Jeff Colburn, Διευθύνων Σύμβουλος του Τομέα Risk Consulting της Marsh, στην Αγγλία, είπε σχετικά: « Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας να λαμβάνει το βραβείο του Καλύτερου Παρόχου Υπηρεσιών σε θέματα κινδύνων, δεδομένου του σκληρού ανταγωνισμού από άλλους μεσίτες αλλά και από εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. 

Η διάκριση αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς στην Marsh για την ανάπτυξη της γνώσης μας σε θέματα διαχείρισης κινδύνων τους τελευταίους 12 μήνες, δημιουργώντας λύσεις για την αντιμετώπιση των νέων κινδύνων που δημιούργησε η διεθνής ύφεση.

Η βράβευση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλη την Ευρώπη και ευχαριστούμε το Strategic Risk και τους κριτές για την αναγνώριση των επιτυχιών μας.»
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*