3Κ Investment Partners: Στις 3 καλύτερες εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων το 2017

Το 3ο Επιχειρηματικό Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων για το έτος 2017 απέσπασε η 3K Investment Partners κατά την απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, παρουσία εκατοντάδων θεσμικών εκπροσώπων, στελεχών επιχειρήσεων και φορέων της αγοράς.

Τα βραβεία, που αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική αγορά, τα διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA ΑΕ και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η διάκριση της 3K Investment Partners αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα.

«Η βράβευση αυτή της 3K Investment Partners, που έρχεται σε συνέχεια άλλων διακρίσεων» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, «αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι η πειθαρχημένη και βασισμένη σε αρχές διαχείριση της 3K Investment Partners αποδίδει καρπούς και χαίρει εκτίμησης από το επενδυτικό κοινό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*