ΕΙΑΣ, απόφοιτος, μαυροπίνακας, πιστοποίηση

ΕΙΑΣ: Αναβάθμισε το Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών EDI 2018

Το EIAS DIPLOMA in INSURANCE (EDI 2018), το Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του ΕΙΑΣ, αποτελεί ουσιαστικότατη και διαχρονική εκπαιδευτική συμβολή του Ινστιτούτου στην περαιτέρω ισχυροποίηση και επικαιροποίηση της τεχνογνωσίας των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς.

Το διάρκειας 250 εκπαιδευτικών ωρών πρόγραμμα προσφέρει στο εκπαιδευτικό του κοινό πλήρεις, περιεκτικές και επίκαιρες γνώσεις και εμπειρίες επί του συνόλου των Κλάδων Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και Ασφαλιστικής Τεχνικής, ενώ επεκτείνει τη θεματολογία του στην Κανονιστική Συμμόρφωση της Ασφαλιστικής Αγοράς, στη Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Λογιστική, στο Marketing Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Εργασιακή Ψυχολογία, στη Διοίκηση Πωλήσεων και στην Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών.

Φέτος το πρόγραμμα, που οδηγεί τους αποφοίτους του στην απόκτηση του αναγνωρισμένου από την ελληνική ασφαλιστική αγορά τίτλου σπουδών «EIAS DIPLOMA in INSURANCE», ξεκινά την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, 16:00, στις εγκαταστάσεις του ΕΙΑΣ επί της Λ. Συγγρού 106, και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018. 

Σημαντική είναι η αναβάθμιση του προγράμματος, αφού σε αυτό διδάσκουν ανώτατα και ανώτερα στελέχη της ελληνικής και της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, πανεπιστημιακοί καθηγητές -διαθέτοντες υψηλή εξειδίκευση στην Ασφαλιστική Επιστήμη και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-, καθώς και έγκριτοι market practitioners της ασφαλιστικής τεχνικής.

H άρτια εκπαιδευτική ύλη εμπλουτίζεται με ενότητες e-learning και e-testing, αλλά και πλούσια ψηφιακή βιβλιογραφία, που εγγυώνται στους συμμετέχοντες δυνατότητες χρονικής ευελιξίας και άριστα περιθώρια αφομοίωσης και εμπέδωσης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το EDI 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*