Προοίμιο για ένα δυναμικό φθινόπωρο το ταξίδι της NP Insurance στη Ρωσία

Mε ανανεωμένη διάθεση από την επιτυχημένη ετήσια εκδρομή της Εταιρείας στη Ρωσία και τις θερινές διακοπές, ξεκινά το φθινόπωρο για την NP Insurance και τους εργαζόμενούς της. Η εκδρομή στη Ρωσία ήταν η ανταμοιβή των καλύτερων Συνεργατών της Εταιρίας με κριτήριο την αφοσίωση και την παραγωγικότητά τους στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2016.

Στην εκπαιδευτική εκδρομή συμμετείχαν 40 εργαζόμενοι και συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων της NP Ασφαλιστικής, και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ‘άρωμα’ της μοντέρνας και αυτοκρατορικής Μόσχας συνδυασμένο με την πολυτέλεια και την αρχοντιά της τσαρικής Ρωσίας στην Αγία Πετρούπολη.

H NP Insurance, φιλοξένησε τους βραβευθέντες Συνεργάτες της σε πολυτελή ξενοδοχεία 5*, δείπνησαν σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας που εξέπεμπαν την μεγαλοπρέπεια του 19ου αιώνα, ενώ οι ξεναγήσεις στα αξιοθέατα έγιναν από εξειδικευμένους ξεναγούς.

Αξίζει να τονισθεί ότι πρόκειται για την 12η εκδρομή που διοργανώνει η Εταιρεία στα 14 χρόνια λειτουργίας της, δείγμα της πρόθεσης της Εταιρείας από την ίδρυσή της για ανταμοιβή των συνεπών και παραγωγικών στελεχών και συνεργατών.

Πλέον, στόχος του Δικτύου Συνεργατών είναι η επιτυχία στο νέο ταξίδι – έπαθλο του Διαγωνισμού Πωλήσεων που ήδη τρέχει από αρχές του έτους, με προορισμό το Λονδίνο.

Ξεκίνησε ο τελευταίος κύκλος επανεκπαίδευσης για το έτος 2017

Η επιστροφή από το ταξίδι στη Ρωσία σηματοδοτεί την έναρξη και του νέου και τελευταίου κύκλου επαναπιστοποίησης και επανεκπαίδευσης Συνεργατών για τον Τομέα Β του 2017 (θεσμικό πλαίσιο).

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν στις 18 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν περίπου τρεις (3) εβδομάδες, όπου θα πραγματοποιηθούν δεκατρείς (13) εκπαιδευτικές συναντήσεις σε οκτώ (8) περιοχές της Ελλάδας και θα παρακολουθήσουν περίπου 600 Συνεργάτες της Εταιρίας.

Η NP Ασφαλιστική, συνεπής στην στρατηγική της για την άρτια εκπαίδευση του Δικτύου Συνεργατών της, θα συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν τα σεμινάρια επαναπιστοποίησης και για τους τρεις (3) τομείς, το 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*