Μεγάλη συνάντηση για το Δίκτυο Πωλήσεων Αττικής της Prime Insurance

Περισσότεροι από 300 συνεργάτες πωλήσεων έδωσαν το παρών στην πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση της Prime Insurance με τα στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων του Νομού Αττικής.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία του προέδρου του Ομίλου Demco Δημήτρη Κοντομηνά, στελέχη από Ελλάδα και Κύπρο ανέπτυξαν τα στρατηγικά τους σχέδια και τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ο Δ. Κοντομηνάς αφενός περιέγραψε το όραμά του για την Prime Insurance και αφετέρου τόνισε την τεράστια σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης στον τομέα της υγείας, την εποχή που η χώρα μας βάλλεται από την σκληρή οικονομική και κοινωνική κρίση.

Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα προϊόντα Υγείας Prime VIP και Prime BEST, τα οποία, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «με αυξημένες παροχές και προσιτά ασφάλιστρα, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάθε ελληνική οικογένεια.

»Η Prime Insurance καινοτομεί, πρωτοπορεί, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*