Extra βάρδιες ζητά η Διοίκηση του ΕΚΑΒ

Τη βαθιά υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, η οποία παρά τις κυβερνητικές «κορώνες» συνεχίζεται ακάθεκτα, επιβεβαιώνει το αίτημα της Διοίκησης προς τους εργαζόμενους ενόψει των θερινών αδειών.

Ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων ετών, ο φορέας ζητά από κάθε εργαζόμενο να πραγματοποιήσει 2 βάρδιες πέρα από τις επιπλέον που ούτως ή άλλως πραγματοποιεί, προκειμένου να του χορηγηθεί κανονικά η άδεια που δικαιούται.

«Η όποια διευθέτηση του ζητήματος των αδειών των εργαζομένων, θα πρέπει πρωτίστως να λαμβάνει υπ’ όψη την εξασφάλιση της επαρκούς κάλυψης και εξυπηρέτησης των αναγκών της Κοινωνίας και της Δημόσιας Υγείας» αναφέρει η Διοίκηση σε ανακοίνωσή της, καλώντας τους εργαζόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και η υπευθυνότητα, όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια την ίδια περίοδο.

Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους καλεί τη Διοίκηση και το Γραφείο Κίνησης το Σωματείο Εργαζομένων, επιρρίπτοντάς τους ευθύνες για κακή διαχείριση του προσωπικού, το οποίο όπως σημειώνει θα έπρεπε να είναι αριθμητικά μεγαλύτερο από πέρυσι.

«Ας απολογηθούν στους εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες για την κατάσταση που δημιούργησαν με την διαχείριση του προσωπικού αλλά και για την έλλειψη σεβασμού προς τους εργαζόμενους που τους καλούν να εργασθούν επιπλέον στις άσχημες συνθήκες που εργάζονται καθημερινά λόγω των δικών τους λαθών και ενεργειών» σημειώνει χαρακτηριστικά το σωματείο.