Webinar: Η Δύναμη των Λέξεων – Δημιουργική Γλώσσα για να φτάσετε στο Top Of Table του MDRT!”

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ως ο μοναδικός διαπιστευμένος Επαγγελματικός φορέας για το M.D.R.T στην Ελλάδα εχει την χαρά και την  τιμή να προγραμματίσει για τα μέλη του ενα webinar με εναν εξαιρετικό και παρακινητικό ομιλητή διεθνούς κύρους που έχει επιλεγεί  πολλές φορές για το main platform του διεθνούς συνεδρίου του MDRT .

Το webinar πραγματοποιείται την Πέμπτη 13 Ιουλίου και  θα έχει παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά!

Στην εξαιρετική  παρουσίασή του στο Main Platform 2016, ο Anand εξήγησε την ανάγκη να εξετάζουμε προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιούμε, την αντίδραση που δημιουργούν, την ανταπόκριση που παράγουν και τα αποτελέσματα που προσφέρουν. Αυτό το webinar εξετάζει αυτό το θέμα σε μεγαλύτερο βάθος και θα μοιραστεί μαζί μας  πολλές ακόμα ιδέες που τον έκαναν κορυφαίο συμβουλο στην Βρετανία και  Top Of  The table  στο  MDRT.

Τα λόγια μας πρέπει να δημιουργούν τα σωστά συναισθήματα με τους πελάτες προκειμένου να λάβουν λογικές αποφάσεις και “μια δημιουργική γλώσσα” σας δίνει τη δυνατότητα να είστε διαφορετικοί από τους ανταγωνιστές σας

Σε αυτό τo δυναμικό και άκρως πρακτικό webinar , o Bhupiter Anand θα βοηθήσει να αλλάξετε όσα χρειάζονται  για να  κορυφή του Top of the Table του MDRT!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*