Euler Hermes: Στην αγορά το «Sync broker»

της Ελενας Ερμείδου

Η Euler Hermes, κορυφαία ασφαλιστική πιστώσεων σε συνεργασία με μεσίτες ανέπτυξε και  έριξε στην αγορά το νέο καινοτόμο πόρταλ  “EH Sync”.

«To EH Sync ενισχύει την διαφάνεια στο σύστημα εργασίας με τους μεσίτες και τους βοηθά να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, δίνοντας ευκολότερη πρόσβαση σε δεδομένα και διαδικασίες», τόνισε ο  Paul Overeem Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Euler Hermes, υπεύθυνος για τις εμπορικές δραστηριότητες και δραστηριότητες διανομής.

Η Euler Hermes, ακούγοντας τους συνεργάτες της, βελτιώνει και κατανοεί τις ανάγκες και τις επιχειρηματικές προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν. Το EH Sync ενισχύει την  μελλοντική αριστεία και επιχειρηματική αξιοπιστία και αυτό μαρτυρά το πόσο η Euler Hermes είναι δεσμευμένη στο κομμάτι αυτό.

Θετικές είναι και οι αντιδράσεις των μεσιτών σε ό,τι αφορά το νέο εργαλείο, ειδικά σε ό,τι αφορά τη ευκολία στην χρήση του, τον άμεσο συγχρονισμό και την πρόσβαση που δίνει στα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο, αλλά και την έκδοση επειγόντων προσωποποιημένων μηνυμάτων.

Σύμφωνα με τον Ludovic caut, υπεύθυνο για τα ΙΤ συστήματα στην πρόκειται για μία σημαντική ευρέως περιεχομένου επένδυση η ο οποία διαρκώς θα βελτιώνεται. Στην πλατφόρμα αυτή θα προστίθενται νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες τα οποία θα παρέχουν αξία σε πραγματικούς χρόνους στους συνεργάτες μας.

Το EH Sync εισήχθη στην αγορά μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Ολλανδία μέσω εφαρμογής πιλοτικού προγράμματος. Και ξεκινά η εισαγωγή του από τώρα στις αγορές της Βρετανίας, Ιταλίας και στο Βέλγιο. Θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες μέσα στους επόμενους μήνες.

Παγκόσμια πρωτιά

Η Euler Hermes κατέχει παγκόσμια πρωτιά στις ασφαλίσεις πιστώσεων με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία στο κλάδο. Το δίκτυο της συγκεντρώνει και αναλύει μεταβολές φερεγγυότητας μικρών, μεγάλων και πολυεθνικών εταιρειών στην αγορά οι οποίες εκπροσωπούν το 92% του παγκοσμίου ΑΕΠ.

Εχοντας έδρα το Παρίσι, η εταιρεία έχει παρουσία σε 50 χώρες με 5.800 υπαλλήλους. H Euler Hermes είναι θυγατρική της Allianz, εισηγμένη στο Euronext Παρίσι (ELE.PA) με αξιολόγηση  AA- από την Standard & Poor’s και Dagong Europe.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ενοποιημένο κύκλο εργασιών 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ το 2016 και ασφαλισμένες συναλλαγές από παγκόσμιες επιχειρήσεις 883 δισεκ. για το 2016

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*