back to top
22.2 C
Athens
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026

NP: Μειώσεις ασφαλίστρων στο αυτοκίνητο και αυξήσεις μισθών και μπόνους στους εργαζόμενους

‘Ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα’ της ασφαλιστικής αγοράς η NP ασφαλιστική, κινούμενη κόντρα στο ρεύμα, μειώνοντας σημαντικά το τιμολόγιο της στον κλάδο Αυτοκινήτων και ταυτόχρονα αυξάνοντας τη μισθοδοσία των εργαζομένων της και διανέμοντας τους bonus λόγω καλών αποτελεσμάτων για τη χρήση που έκλεισε.

Mε έντονη προιοντική και τιμολογιακή αντεπίθεση με μεγάλες εκπτώσεις στον κλάδο Αυτοκινήτων και στους κλάδους Περιουσίας και Ατυχημάτων/Υγείας, η NP φιλοδοξεί να αυξήσει το μερίδιο της στην ασφαλιστική αγορά ενώ παραμένει ηγετική ασφαλιστική δύναμη σε ότι αφορά την επανεκπαίδευση των Συνεργατών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η NP ασφαλιστική είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες σε καιρό έντονης οικονομικής κρίσης προχώρησε σε μέση αύξηση κατά 8% στη μισθοδοσία του έμψυχου δυναμικού της, ενώ μοίρασε και έκτακτο bonus σε όλο της το προσωπικό.

- Advertisement -

Μεγάλες  εκπτώσεις στο αυτοκίνητο και στην περιουσία

Σε μία περίοδο που οι περισσότερες ασφαλιστικές στον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτου προχωρούν ήδη σε αυξήσεις τιμολογίων, η NP ασφαλιστική αντιλαμβανόμενη και την κοινωνική διάσταση της ασφάλισης αυτοκινήτου προχωρά στις μεγαλύτερες εκπτώσεις των τελευταίων ετών.  προσφέροντας τους τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς στην ασφάλιση αυτοκινήτου με ταυτόχρονη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προσεκτική ανάληψη των κινδύνων που αναλαμβάνει.

- Advertisement -

Ταυτόχρονα μαζί με τις αλλαγές στον κλάδο αυτοκινήτων, η NP ασφαλιστική αξιοποίησε τις νέες αντασφαλιστικές της συμβάσεις και προσφέρει ακόμα ποιο ανταγωνιστικές τιμές στον κλάδο Περιουσίας όπου το ασφάλιστρο ξεκινάει από 1€/τ.μ. με αύξηση των παροχών/καλύψεων στα συμβόλαια της, εμπλούτισε την γκάμα προϊόντων της στον κλάδο Γενικής Αστικής Ευθύνης, ενώ   προχώρησε σε σημαντικές βελτιώσεις και δημιουργία νέων ανταγωνιστικών προϊόντων στον κλάδο Ατυχημάτων/Υγείας.

Επανεκπαίδευση & Επαναπιστοποίηση Δικτύου Συνεργατών

Η NP ασφαλιστική διαθέτει την τεχνογνωσία και έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος για να μπορεί να προσφέρει και την εφετινή χρονιά, εντελώς δωρεάν στους Συνεργάτες της, το πλήρες πρόγραμμα Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης 15 ωρών για όλους τους Τομείς Α, Β & Γ του έτους 2017. Η Εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Επανεκπαίδευση του Δικτύου Συνεργατών της με στόχο την επαγγελματική βελτίωση και καταξίωση του, ενώ προσφάτως ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος Επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Γ’ του 2017 που αφορούσε την Επικοινωνία και την Τεχνική Πωλήσεων σε περίπου 450 Συνεργάτες.  Πλέον η Εταιρία ετοιμάζεται για το δεύτερο κύκλο Επανεκπαίδευσης που θα ξεκινήσει τον Μάιο και  αφορά τον Τομέα Α’ – Κλάδος και Προϊόντα Γενικής Αστικής Ευθύνης.

Αυξήσεις μισθών και έκτακτα μπόνους στο προσωπικό

Η NP ασφαλιστική προχώρησε έγκαιρα από την αρχή της χρονιάς σε αύξηση κατά μέσο όρο 8% στο προσωπικό της Εταιρείας, επιβραβεύοντας την παραγωγικότητα και την αφοσίωση που κατέδειξε τα τελευταία χρόνια καθιστώντας την NP ως μία από τις πλέον δυναμικές Εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Οι μισθολογικές αυξήσεις και τα μπόνους έρχονται κόντρα στο κλίμα της απαισιοδοξίας και της ανησυχίας που επικρατεί στην ελληνική επιχειρηματικότητα  και δείχνει ότι υπάρχουν ελληνικές εταιρείες ‘φάροι’ ανάπτυξης και προσφοράς προς τους Εργαζομένους τους, τους Συνεργάτες τους και την Κοινωνία γενικότερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ποιο μέρος της δουλειάς θα «παραχωρήσει» ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στην ΤΝ

Ο Δ. Γαβαλάκης μάς καλεί να απελευθερώσουμε χρόνο και να επενδύσουμε περισσότερο εκεί όπου ο άνθρωπος εξακολουθεί να έχει πραγματική αξία

ΕΑΔΕ: Συνάντηση εργασίας με τη Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ΒΤ Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας Μ. Αποστολάκη

Συζητήθηκαν θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με γνώμονα την υγιή ανάπτυξη του κλάδου

Η ΕΑΔΕ επανέρχεται στο ζήτημα του δικαιώματος συμβολαίου με αφορμή νέα Εγκύκλιο της Generali

Η Ένωση κάνει λόγο για πρακτικές που δημιουργούν ιδιαίτερα ανησυχητικό προηγούμενο για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Δείτε το πρόγραμμα του Greek Risk Management Forum 2026

Ένα πρόγραμμα με πολλαπλές θεματικές και οπτικές επιφυλάσσει το #grmf26 για την Τετάρτη 23/9 στην Telekom Academy

Η νέα «μάχη» των ασφαλιστικών στα social media

Η ασφάλιση δεν περιμένει πλέον τον πελάτη να χτυπήσει την πόρτα του γραφείου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική, NN, Generali, Groupama: Οι στόχοι για το 2027 και οι ανοιχτές διαφωνίες της αγοράς

Μεγάλο εμπόδιο η αρρύθμιστη αγορά της ιδιωτικής υγείας

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία