ERGO-ATE:Ο «γίγαντας» της αγοράς είναι εδώ.Οι δηλώσεις του Θ.Κοκκάλα

της Ελενας Ερμείδου

«Εκπληρώσαμε ένα όνειρο. Ξεκινήσαμε με 20 συνεργάτες και φτάσαμε σήμερα να κάνουμε εκδήλωση στο Ποδηλατοδρόμιο». Με αυτά τα λόγια σε κλίμα συγκίνησης ξεκίνησε την ομιλία του, χτες, 18 Μαρτίου 2017 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ergo – ATE κος Θεόδωρος Κοκκάλας, παρουσία της ηγεσίας της ασφαλιστικής, των συνεργατών, ασφαλιστικών συμβούλων – συντονιστών, μεσιτών, πρακτόρων εταιρικών και ανεξάρτητων δικτύων. Στην εκδήλωση της Ergo – ATE, την πρώτη επίσημη του νέου έτους, παρέστη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Ergo, κα Sebold-Bender, όπως και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ΕΕΑ, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

«Η σημερινή συνάντηση είναι ιδιαίτερης σημασίας», δήλωσε, ο κος Θεόδωρος Κοκκάλας καθώς «από σήμερα ξεκινά η επίσημη διαδικασία προσέγγισης των δύο εταιρειών. «Πρωταρχικός στόχος η προσέγγιση του δικτύου της ΑΤΕ και η ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης με «τον πιο εύκολο τρόπο».

Ο ίδιος, συμπλήρωσε ότι από εδώ και πέρα στόχος είναι να γίνουμε οι ηγέτες της αγοράς, διευκρινίζοντας ότι η διαδικασία της συγχώνευσης θα χρειαστεί δουλειά.

Διαβεβαίωσε, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «θα βγούμε, μέσα από την διαδικασία νικητές» ενώ, παραλλήλισε την Ergo – ATE με «δύναμη γίγαντα και καρδιά μικρού παιδιού».

Στους άμεσους στόχους της Ergo – ATE συμπλήρωσε και η μετάβαση της στην ψηφιακή τεχνολογία.

Sebold-Bender:Το μερίδιο της Ergo–ATE  και η ομάδα της προεξοφλούν ανάπτυξη

Από την πλευρά της το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Ergo, η κα Sebold-Bender δήλωσε προς όλους ότι «είστε μέρος μία μεγάλης οικογένειας η οποία έχει σταθερό προσανατολισμό και ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον. Αυτή την στιγμή η εταιρεία στην Ελλάδα κατέχει το 12% του μεριδίου της αγοράς που είναι πολύ ισχυρό, και με αυτό το ποσοστό ξεκινά την πορεία της προς την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Η επιτυχία έχει διασφαλίζεται, καθώς η ασφαλιστική διείσδυση στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλή και οι υπάρχουν πολλοί πελάτες στην αγορά που έχουν την ανάγκη της ασφάλισης. Συμπλήρωσε δε ό,τι η ομάδα της Ergo – ATE είναι πολύ δυνατή, πεπεισμένη ότι άνθρωποι της θα αδράξουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην αγορά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*