Στιγμιότυπο από το bazaar που οργανώθηκε για το Χαμόγελο του Παιδιού στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων

INTERAMERICAN: Ευρύτατη η πολυετής υποστήριξη προς το Χαμόγελο του Παιδιού

Την πολυετή υποστήριξή της, με ουσιαστική χορηγική συνδρομή ασφαλιστικού περιεχομένου σε ποικίλες λειτουργικές ανάγκες του εθελοντικού οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, συνεχίζει η INTERAMERICAN, καθώς ανανέωσε πρόσφατα τη χορηγία ασφαλιστικής κάλυψης για όλο τον στόλο οχημάτων που διαθέτει και κινεί ο οργανισμός. Συνολικά, εκδόθηκαν 91 ασφαλιστήρια συμβόλαια που καλύπτουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ασθενοφόρα και ειδικές κινούμενες μονάδες του Χαμόγελου πανελλαδικά.

Στο σκέλος των δραστηριοτήτων κοινωνικής υποστήριξης του οργανισμού, εξάλλου, η INTERAMERICAN κατά το 2016 ασφάλισε χορηγικά και τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από το Χαμόγελο, τα bazaars στο μετρό της πλατείας Συντάγματος κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου και στη HELEXPO στο Μαρούσι πριν από τις εορτές του Δεκεμβρίου. Ακόμη, στο επίπεδο της εθελοντικής συνεισφοράς των εργαζομένων της εταιρείας, οργανώθηκαν δύο bazaar κατά τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο στα κεντρικά γραφεία της, με συγκέντρωση σημαντικών ποσών από τις ενδοεταιρικές πωλήσεις ειδών.

«Ευχαριστούμε θερμά την INTERAMERICAN για τη σταθερή, επί πολλά χρόνια υποστήριξη που μας παρέχει, και ελπίζουμε ότι θα έχει πάντα τη δυνατότητα να στέκεται δίπλα στα παιδιά-μέλη της μεγάλης οικογένειας του Χαμόγελου» αναφέρει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει στηρίξει ουσιαστικά και αποτελεσματικά κατά τα 20 και πλέον χρόνια της λειτουργίας του περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, ανεξάρτητα από εθνικότητα, υπηκοότητα και θρήσκευμα, έχοντας αναπτύξει μοναδική υποστηρικτική τεχνογνωσία, καθώς και διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο οργανισμός αύξησε τη δραστηριότητά του με υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε περιστατικά για οικογένειες και παιδιά την πενταετία 2011-2015, που η χώρα δοκιμάστηκε κοινωνικοοικονομικά από την κρίση, κατά 312,5%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*