Σεμινάρια επαναπιστοποίησης διαμεσολαβητών από την Interlife

Σεμινάρια επαναπιστοποίησης για το δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών της διοργάνωσε η Interlife Ασφαλιστική, χωρίς καμιά χρέωση για τους 332 συνεργάτες της εταιρείας που συμμετείχαν.

Πιο συγκεκριμένα, ως πιστοποιημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος κέντρο εκπαίδευσης, με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και την κατάλληλη υποδομή της, η Interlife πραγματοποίησε το Σεμινάριο Επαναπιστοποίησης Τομέα Β΄ στις 15 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της έδρας της, στη Θεσσαλονίκη.

ATT01331

Παράλληλα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνεργάτες, το σεμινάριο υποστηρίχθηκε εξ αποστάσεως με σύγχρονη τηλεκπαίδευση σε περιβάλλον webinar στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθηνών, στο υποκατάστημα της εταιρείας στην Ρόδο και στο ξενοδοχείο LATO του Ηρακλείου Κρήτης.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων για τον τομέα B΄, με θέμα «Βασικές Έννοιες όσον αφορά τα συμφέροντα των πελατών / ληπτών ασφάλισης & Θεσμικά θέματα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης» ήταν η δικηγόρος και υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης της εταιρείας Ευαγγελία Μηντζιώρη.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Interlife επενδύει στην εκπαίδευση του δικτύου της συμβάλλοντας στην συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των διαμεσολαβητών μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*